Vedran Ćorluka: Brine se Iva o meni, a moje je da se i ja brinem o njoj

VEDRAN ĆORLUKA dao je intervju Tatjani Jurić u ovotjednom izdanju Ekskluziva. Atraktivni nogometaš za početak je izjavio kako baš i ne voli intervjue. "Nemam tremu, jednostavno ih ne volim baš davati, kao i većina ljudi", otkrio je i nadodao kako se ne zamara činjenicom da uz povlastice koje slava donosi, često idu i određene obaveze.

"Bio sam u Americi, Los Angelesu, Las Vegasu i Miamiju"

"U treningu sam jer za tjedan dana idem nazad, prošla sezona je bila uspješna, nadam se da će i sljedeća biti takva", komentirao je Ćorluka o svom skorašnjem vraćanju obaveza nakon mjesec i pol godišnjeg. "Bio sam u Americi, Los Angelesu, Las Vegasu i Miamiju", rekao je i nadodao kako je na godišnjem bio s djevojkom, bratom i prijateljem. Na pripremama mu kaže, ne nedostaje tulumarenje.

"Nisam se oženio u Las Vegasu, išao sam tamo samo da vidim kako je. Moja djevojka i ja ćemo odlučiti kad ćemo se vjenčati"

"Nisam se oženio u Las Vegasu, išao sam tamo samo da vidim kako je. Moja djevojka i ja ćemo odlučiti kad ćemo se vjenčati", komentirao je Vedran na pitanje je li se u Vegasu možda vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Ivom Buzov. U društvu, kaže, nije veseljak, ali je opušten jer su to njegovi prijatelji. Otkrio je i kako je malo razočaran što Hrvatska nije u Svjetskom prvenstvu. "Bili smo loši, i ja sam bio loš", komentirao je neuspjeh Hrvatske.

"Ne kuham ama baš ništa. Djevojka kuha onako. U restoranima jedemo, Iva ponekad nešto napravi. Brine se ona o meni, a moje je da se ja brinem o njoj"

Da nije nogometaš, bavio bi se također sportom, možda tenisom. Život u Londonu mu je odlučan, a sviđa mu se tamošnja gužva. Također, sviđa mu se što tamo ima dosta prijatelja, kolega iz Hrvatske. "Ne kuham ama baš ništa. Djevojka kuha onako. U restoranima jedemo, Iva ponekad nešto napravi. Brine se ona o meni, a moje je da se ja brinem o njoj", otkrio je Vedran o svom suživotu s djevojkom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.