Vedrana Linardić: Idem raditi van, a kad se vratim povlačim se iz manekenstva

VEČERAS je u zagrebačkom Kaptol centru održana revija kojom je Max Mara predstavila kolekciju za nadolazeću jesen i zimu. Program je vodila Sandra Bagarić, a reviju su nosile poznate domaće manekenke Vedrana Linardić, Antea Kodžoman te Maja Cvjetković. Iz prvih redova reviju su pratili Tihana Harapin Zalepugin, Saša Joka, Natalija Đorđević te još mnogi ljubitelji mode. Nakon što je završila s revijom, lijepa Vedrana Linardić otkrila nam je svoje planove za jesen te prokomentirala navode da je u vezi s Vedranom Ćorlukom.

"Moj privatan život je privatan i točka"

Medijskih napisa joj je dosta te ih više ne želi ni komentirati, a svoj privatni život želi zadržati samo svojim. "Na to s Ćorlukom nemam komentara, svašta se pisalo i već je svima preko glave i mene i njega i cijele te priče, tako da stvarno nemam komentara. Moj privatan život je privatan i točka", rekla je manekenka. "Mislim da je normalno da se piše kad su javne osobe u pitanju. Svakog sa svakim povežu i nemam nikakav komentar na to", ispričala je Vedrana kroz smijeh.

"Ovo ljeto kombinirala sam lude provode i mirne večeri"

Ljeto je, kaže, provela odlično, kombinirajući lude noćne provode i mirne večeri. "Svugdje sam bila, bilo je i ludih partyja i mirnih večeri. Najdraža mi je kombinacija i jednog i drugog. Kad sam malo mirnija, onda mi treba zabave, i tako. Sve sam zajedno uklopila", ispričala je Vedrana.

"Idem raditi van, kad se vratim, gotovo je s manekenstvom"

Otkrila nam je i da uskoro napušta Hrvatsku, kako bi gradila karijeru u inozemstvu, a kada se vrati, planira napustiti manekenstvo. "Za jesen idem van raditi. Još ću malo, nekih mjesec dana biti u Hrvatskoj, i onda bi voljela otići malo vani raditi, i onda je gotovo s manekenstvom. Mislim da ću biti u Njemačkoj i Milanu, to su neke kombinacije. Radim na tome da bude tako, da odem", zaključila je jedna od najpoznatijih domaćih manekenki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.