Veliki zaslon, izvrsna kamera, baterija i brzo punjenje po vrlo pristupačnoj cijeni

Foto: Press

HONOR je u prvom kvartalu ove godine postao najveći proizvođač pametnih telefona u Kini. Veliki rast prati sve većim prisustvom i na našem tržištu. HONORo-va nova Magic serija je hit u svijetu, a HONOR Magic4 Lite 5G je prvi uređaj te serije dostupan u Hrvatskoj. Ima veliki zaslon, izvrsnu kameru, bateriju i brzo punjenje, kao mnogo skuplji uređaji, a za prihvatljivih 2.399,00 kn.

HONOR Magic4 Lite 5G je tanak, a posebno oduševljava veliki zaslon dijagonale od 17cm. Fejsanje, twittanje, email, Netflix u Full HD-u ili bilo koji drugi sadržaj neće patiti od nedostatka prostora. Uređaj dizajnerski daleko nadilazi Lite verziju, a u rukama ostavlja dojam vrlo čvrstog i dobro napravljenog pametnog telefona. 

Cijela Magic serija ima jedinstveni simetrični dizajn kamere koji pruža osjećaj ravnoteže i harmonije. HONOR Magic4 Lite 5G može se pohvaliti robusnom trostrukom kamerom kojom se jednostavno rade zapanjujuće slike. Video je moguće snimati u Full HD rezoluciji, a mogućnost istovremenog snimanja dvije perspektive, prednjom i stražnjom kamerom, idealna je za sve ambiciozne kreatore sadržaja.

Baterija omogućava do 16 sati pregledavanja društvenih mreža ili do 12 sati korištenja video aplikacija s jednim punjenjem. HONOR ne zakida korisnike s opremom koja dolazi s telefonom pa tako s uređajem dolazi i super punjač kojim se uređaj može napuniti od 0 do 50% za 15 minuta ili do više od 80% u pola sata.

HONOR Magic4 Lite 5G dolazi s Google mobilnim servisima kao i svi HONOR-ovi uređaji. Također je opremljen i novim Snapdragon 695 5G čipsetom koji omogučava besprijekorno igranje na uređaju. Partija Call of Duty Mobile ili League of Legends Wild Rift odigra se bez trzanja ili zastajkivanja, a  boje se odlično prikazuju. Veliki zaslon i jaka baterija koja se brzo puni pružaju nesmetano uživanje u igranju.

S cijenom od 2399kn HONOR Magic4 Lite 5G je izvrsna kupnja. U Hrvatskoj je dostupan u tri upečatljive boje: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue. Više informacija možete pronaći na: https://www.hihonor.com/uk/phones/honor-magic4-lite-5g/.

Pročitajte više