Veliki zasloni: blagdani su stvoreni za još veće uživanje

Foto: Press

Blagdani su čarobno razdoblje kada svaki trenutak postaje prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena. Bez obzira volite li se opustiti uz omiljeni blagdanski film, podijeliti smijeh s obitelji ili uživati u božićnim specijalitetima, veliki zasloni su ključ za stvaranje magičnih trenutaka. Uđite u svijet gdje svaka projekcija postaje poseban događaj, gdje se radost blagdana proširuje na cijelu prostoriju, čineći vaše blagdane još nezaboravnijima i spektakularnijima. Pustite da Samsung OLED TV 77" i Neo QLED 4K 98" televizori unaprijede vaše blagdane i omoguće vam da uživate u svakom trenutku na jedinstven i nezaboravan način.

Savršen spoj značajki u jednom

Uranjanje u dubine OLED TV 77" zaslona dodatno upotpunjuju duboke crne i pune nijanse ostalih boja zavaljujući vrhunskim samoosvjetljujućim pikselima koje pokreće tehnologija Quantum Dot, što korisnicima omogućuje potpunu predanost nevjerojatnoj 4K kvaliteti slike za najkvalitetnije iskustvo gledanja. Samsung televizori sa svojim velikim zaslonima otvaraju beskonačno mogućnosti za zabavu i relaksaciju te uz kvalitetu slike stvaraju impresivno iskustvo gledanja koje će potpuno oduševiti korisnike pa svaki kutak doma može postati epicentar izvanrednog vizualnog doživljaja.

Elegancija i besprijekoran zvuk 

S druge strane, Infinity One dizajn televizore postavlja u centar pažnje, neovisno o tome gdje su postavljeni jer imaju nevjerojatno tanak profil pa svojim izgledom svaku prostoriju čini dodatno elegantnom, dok vrhunska Dolby Atmos tehnologija sa svojim zvučnicima korisnike odvodi u potpuno novu dimenziju zvuka i kod Samsung OLED TV 77", kao i kod Neo QLED 4K 98". Životopisan prikaz vašeg omiljenog sadržaja pruža Quantum HDR OLED+ tehnologija, dok pojačivač stvarne dubine oponaša način na koji ljudsko oko obrađuje dubinu povećanjem kontrasta prednjeg plana – na način kao što to čini ljudsko oko.

Inovacije koje povezuju

Televizori dolaze sa SolarCell daljinskim upravljačem koji se puni putem sunčeve svjetlosti pa posjedovanje jednokratnih baterija za daljinske upravljače postaje stvar prošlosti, a temelj za besprijekorno povezivanje i integraciju više uređaja, uz istinski naglasak na sigurnosti korisnika, nalazi se u SmartThings platformi. Ideja je omogućavanje kreiranja personaliziranog iskustva koje se dosljedno prilagođava korisnikovim željama i potrebama, a upravo ova platforma stvara taj jedinstveni doživljaj. Ova tehnologija osigurava fluidno spajanje i koheziju između raznolikih uređaja kako bi se korisnici slobodno prepustili prilagodbi tehnologije. Tako SmartThings omogućuje izravno povezivanje korisnikovog računa na pametni telefon, primjerice, Galaxy Z Flip5 bez dodatnih prilagodbi aplikacija zahvaljujući funkciji sigurnosnog kopiranja pri prijavi.

Jedinstveno iskustvo gledanja na velikim zaslonima

Teathermax zaslon osigurava kinematografsko iskustvo i pruža najsvjetliju sliku i najjasnije kontraste boja te korisnicima omogućuje gledanje sadržaja koji prikazuje potpuno autentične slike i boje, dok ga Infinity-all-metal dizajn čini glamuroznim i pruža potpuno drugačiji doživljaj gledanja televizije te se savršeno uklapa u svaki interijer. Također, nevjerojatan zvuk od 120 W koji dopire iz svih kutova zaslona, ovih blagdana nikoga neće ostaviti ravnodušnim te će s lakoćom svaki prostor pretvoriti u pravu kinodvoranu. 

Uzbudljivo putovanje u svijet tehnoloških inovacija nikad nije bilo bliže uz Samsung OLED TV 77" i Neo QLED 4K 98" televizore koji postavljaju nove standarde u iskustvu gledanja. Spoj sigurnosti i vrhunske kvalitete s elegantnim dizajnom i nevjerojatnim zvukom ovih televizora otvara vrata beskrajnim mogućnostima zabave i uživanja na velikim ekranima.

Vrijeme je posebnih ponuda

Kako biste si još više uljepšali predstojeće bladgane, Samsung je pripremio za vas posebnu ponudu koja će stvoriti pravo kino iskustvo u vašem domu. Odlučite se za odabrane QLED ili Neo QLED modele televizora od 98" ili 85" i na poklon dobivate The Freestyle 2. generacije, dok uz modele od 98" također dobivate i dodatan poklon, fenomenalni 27" Odissey G55T Monitor, kao i VIP uslugu besplatne dostave i montaže. Više o promociji saznajte ovdje.

Pročitajte više