Veljača je u prvim hrvatskim sapunicama glumila bogatu nasljednicu i manekenku

Foto/Screenshot: IMDb/YouTube

PROŠLO je punih 15 godina otkako se na ekranima pojavila prva hrvatska sapunica Villa Maria. Tisuće hrvatskih kućanica, ali i ostatak zemlje, mjesecima su pratile događaje u obitelji Jurak, a kada je Villa Maria završila došlo je vrijeme za novi projekt. 2006. godine na ekrane je stigla serija Ljubav u zaleđu, koja je Hrvate ponovno prikovala za male ekrane.

Ljubav u zaleđu pratila je priče triju zagrebačkih obitelji koje spaja i razdvaja nogomet, ali i ljubavnu priču slikarice Nine i nogometaša Marka Marušića.

U objema serijama glumila je Jelena Veljača, koju je hrvatska publika prvo upoznala kao glavnu pozitivku, a onda kao glavnu negativku u sapunici.

U Villi Mariji glumila je Doru Jurak, kćer Tome Juraka, bogatog zagrebačkog poduzetnika. U seriji se Dora zaljubljuje u Luku Pongreca (kojeg igra Damir Markovina), ali se zbog klasnih razlika njihova ljubav čini nemoguća. U Ljubavi u zaleđu je imala potpuno drugačiju ulogu i igrala je manekenku Maju koja se svim silama trudi zadržati dečka nogometaša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.