"Vi ste debili klasični": Riječi crnogorske nastavnice izazvale žestoke reakcije

Screenshot: Facebook

NASTAVNICA u jednoj crnogorskoj srednjoj školi postala je hit na društvenim mrežama nakon što je Facebook stranica Podgorički vremeplov objavila snimku jednog od njenih učenika.

Neimenovana nastavnica negodovala je jer se učenici nisu posvetili učenju te su očekivali da im pokloni dvojku.

"Znaš kada nešto ponavljaš šablonski... i vi izgubljeni... Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da vam moram poklanjati dvojke za ništa", govorila je razočarana nastavnica.

U komentarima je otkriveno da je riječ o nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici, a njene riječi naišle su na podršku.

"Žena koja mi je ostala u izuzetno lijepom sjećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namjere. Mi smo od nje dobivali čak razne nadimke, ali ona je za nas ostala 'carica'", napisala je jedna bivša učenica.

"Najveća svih vremena profesorica i najvoljenija od strane đaka i veliki čovjek", dodao je bivši učenik.

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

"Jadan li je ovaj prosvjetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresira i nauči! Nisu djeca kriva, već profesori i zastarjeli školski sistem! Djeca kao djeca iskorištavanju nezainteresiranost i apatiju države, nastavnika i roditelja", komentirala je jedna žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.