Victoria Beckham objavila video Davida kako vježba. Svi joj zahvaljuju

Screenshot: Instagram

Victoria BECKHAM ponovno je zaludjela internet nakon što je podijelila video na kojem njezin suprug vježba. Bivša članica Spice Girls na Instagramu je pokazala kako se David oslanja rukama na pod dok se diže i spušta naprijed-natrag preko prostirke za vježbanje.

 

"Jutarnji trening uz ovu ljubavnu mašinu", napisala je objavu. Međutim, Davidova rutina vježbanja bacila je u trans Victorijine pratitelje na Instagramu - pogotovo zato što je kameru telefona usmjerila direktno prema stražnjici svog supruga. Mnogi su joj zahvalili na ovom videu.

"U ime žena cijelog svijeta - hvala"

"Oh, Vicky B! Mogu li te gejevi više voljeti?!", "Victoria, toliko si učinila za nas...", "Ona zna što radi", "U ime žena cijelog svijeta - hvala", "Ovo je humanitarni rad", "Osjećam se grešno samo dok ovo gledam", "Victoria vraća vjeru u božićno čudo", samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da je majka četvero djece podijelila provokativne objave svog supruga s kojim je 24 godine. Prošlog tjedna Victoria je na Instagramu objavila fotografiju Davida kako popravlja televizor u donjem rublju. Zbog te se slike Samsung javno odrekao odgovornosti.

Pročitajte više