VIDEO Albanke zbog TikToka zaustavile promet, brzo je došla i policija

Screenshot: Reddit

INFLUENCERI, barem većina njih, na lošem su glasu, a ovaj video zorno pokazuje kako su se doveli u takvu situaciju.

Naime, mnogi pokušavaju za klik više napraviti gluposti koje itekako mogu iziritirati okolinu. Ponekad ne prezaju ni od opasnih postupaka dovodeći sebe i ostale u opasnost. Video u nastavku predstavlja mješavinu rečenog, a na Redditu je izazvao veliku pozornost. 

Radi se o grupi djevojaka koje su u Albaniji odlučile snimiti video za TikTok i to tako da zbog videa zaustave promet na inače itekako prometnoj cesti. 

Video prikazuje četiri djevojke u bijelom Mercedesu E-klase koje su se odlučile zaustaviti nasred ceste i malo zaplesati uz bocu šampanjca. Očekivano, neobičan događaj nije naišao na odobravanje ostalih sudionika u prometu, a ubrzo je stigla i policija. 

Prema službenom priopćenju, one su poduzele zabranjene radnje na cesti stvarajući opasnu situaciju na cesti i uzrokujući prometni zastoj. Mercedes je odmah oduzet, a 21-godišnja vozačica je kažnjena s 50.000 leka, odnosno oko 410 eura. Da stvar bude gora, vozačica nije imala vozačku dozvolu, pa će se istraga proširiti i prema odgovornoj osobi koja joj je ustupila automobil. 

Zanimljivo je da ovo nije izolirani slučaj. Naime, policija je isti postupak pokrenula protiv još četiri vozača koji su u skupocjenom Audiju, BMW-u i Range Roveru zaustavili promet i puštali glasnu muziku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.