Video: Angelina Jolie u novom filmu pokazala odličnu liniju i nakon poroda blizanaca

ORUŽJE, akcija, brza vožnja,  - sve su to neizostavni dijelovi filma Salt, u kojem je glavnu ulogu, CIA agenticu odglumila Angelina Jolie. Iako je snimanje započelo šest mjeseci nakon što je Angelina rodila blizance, glumica, baš kao i uvijek, naprosto blista. Ovih dana izašao je i službeni trailer u kojem na nekoliko scena možemo vidjeti Angelinu u poprilično razgolićenom izdanju. U akcijskom filmu Angelina je utjelovila agenticu Evelyn Salt koja je primorana otići u bijeg nakon što su je optužili da je ruska špijunka.

Iako je snimanje filma "Salt" završilo prije nekoliko tjedana, Angelina bi se uskoro trebala baciti na novi projekt. Riječ je o remakeu francuskog filma "The Turistas" u kojem će Angelina, uz bok Johnnyja Deppa odigrati glavnu žensku ulogu. Iako je ta uloga isprva bila namijenjena Charlize Therone, partnerica seksipilnog Deppa ipak će na kraju biti Angelina Jolie.

U akcijskom trileru "The Turistas", koji je snimljen 2005. godine u Francuskoj, Angelina će ponovno utjeloviti agenticu koja će se, kako bi uhvatila opasnog kriminalca, prerušiti u turistkinju. Kao što je to bilo za očekivati, glavni likovi, Angelina i Depp, osim što su glavni neprijatelji, dijelit će i postelju.

Podsjetimo, u svojeg sadašnjeg supruga, Brada Pitta, Angelina se zaljubila na snimanju akcijskog trilera "Mr. & Mrs. Smith" dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston. Lukava Angelina uspjela je, kako na filmu, tako i u stvarnom životu zavesti seksi glumca što je na kraju krajeva rezultiralo njegovim razvodom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.