VIDEO Ante Gotovac totalno izbačen iz takta: "Nemoj me jebati, lopove prevarantski"

Foto:Facebook 

DAVOR JURKOTIĆ, voditelj emisije "U zdrav mozak" u kojoj se kroz pozive lažno predstavlja i nastoji smjestiti poznatim licima, kao novu metu ovaj je put izabrao Antu Gotovca. U pomoć mu je priskočio i novinar Daniel Delale.

Daniel je započeo razgovor kako se Ante uopće više ne javlja od kad se oženio. "Od tebe ni pisma ni razglednice, šta te ta tvoja tako stegla?", počeo je zadirkivati Daniel.

Dalje je nastavio kako ga zove da mu predstavi "poduzetnika", kojeg je u ovoj telefonskoj podvali glumio Davor, i kako imaju poslovnu ideju.

Davor se predstavio kao vlasnik "Bolfijane d.o.o.", tvrtke koja proizvodi svjetske rolade. Ante je bio zainteresiran.

"To ti je najbolja švicarska rolada, imamo unutra bijelu čokoladu, ementaler, šunku i sve to preliveno kokosovim mlijekom", nastavio je Davor.

"Kokose proizvodimo u Švedskoj, a jaki smo u Bosni i Hrvatskoj i sad idemo razvaliti Srbiju s roladama", rekao je Davor pod krinkom poduzetnika. Ante je pozorno slušao poslovni prijedlog.

"Poduzetnik" je nastavio kako želi da mu Ante osmisli emisiju u kojoj bi svi jeli rolade, a Ante je rekao kako to može realizirati.

Dalje je nastavio kako je njegov prijatelj Davor Jurkotić umro, na što je Ante bio u potpunom šoku. Kada je "poduzetnik" rekao da su ga pojeli kitovi kada je organizirao zabavni park za djecu, Ante ga je prokužio te počastio s psovkama.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.