VIDEO Belgijski potpredsjednik vlade jako se mučio s maskom pa postao predmet sprdnje

Screenshot: Twitter

BELGIJSKI potpredsjednik vlade tijekom vikenda imao je velikih problema sa stavljanjem zaštitne maske, a snimka je postala viralna na društvenim mrežama.

Belgijski ministar pravosuđa i potpredsjednik vlade Koen Geens posjetio je šivaonicu u Wijgmaalu, gdje su volonteri napravili 35.000 maski od tkanine kako bi pomogli državi u borbi s koronavirusom.

No čini se kako Geens dosad nije nosio masku pa su mu trebale upute kako da je stavi. "Dame i gospodo, belgijski potpredsjednik vlade", napisao je Bas Toemen uz snimku koju su dosad pogledala više od 4,3 milijuna ljudi.

"U svim zemljama je isto, najbeskorisniji su oni koji vladaju zemljom", komentirali su korisnici Twittera. "Političari u Belgiji gori su i od onih u Španjolskoj. Nevjerojatno!" još je jedna od reakcija.

Koen Geens nije prvi političar koji je imao problema sa stavljanjem maske. Predmet sprdnje na društvenim mrežama postao je nedavno predsjednik Južnoafričke Republike Cyril Ramaphosa, a s maskom su se mučili i domaći političari poput Milana Bandića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.