Video - Bez skandala: Nova Missica Ivana Vasilj obećala godinu pameti i ljepote

KADA su nas poslali na izbor za Miss Hrvatske, koji se ove godine održao u čarobnom Principovcu nadomak Iloka, ni sanjali nismo da ćemo ondje zateći zaista šaroliko društvo. Uz ministra Čobankovića, koji nam je priznao da izbore ljepote zaista prati te da ne bi imao ništa protiv toga da se i njegovi potomci okušaju u jednom, u Principovcu smo sreli i Renea Bakalovića, bivšeg predsjednika Hajduka i državnog tajnika u turizmu Branka Grgića, nekoliko domaćih ljepotica i svu moguću kremu srijemskog kraja. A i potvrdili smo tezu koja se već nekoliko godina nameće kao nezaobilazna - da se na izbor za Miss može prijaviti ama baš svatko.

Titulu najljepše Hrvatice ponijela je Nijemica koja hrvatski jedva natuca, mlada Ivana Vasilj, koja se od početka izbora izdvojila kao jedini mogući izbor i koja je žiri, osim ljepotom, osvojila svojom jednostavnošću i neposrednošću. Nakon proglašenja Ivana se veselila tituli kao malo dijete, a prva osoba kojoj je poletjela u zagrljaj bio je novopečeni Mister, nasljednik Dine Bubičića, Bruno Orešković. Osim titule Missice, Ivana je ponijela i onu Miss simpatičnosti, a novopečenim ljepotanima društvo na tronu pravili su Dora Markotić, prva pratilja, te druga, Leonarda Obradović, Miss Zagreba.

Zbog Todorića Juniora, missice spremne počupati jedna drugoj (loše) ekstenzije

I tako je još jedan glamurozan događaj koji slavi ljepotu i čednost završio, a nakon što je srijemska krema potamanila oskudni švedski stol, događaj je sve više počeo nalikovati osrednje uspješnom vjenčanju. Međutim, mi smo nanjušili kako zabava večeras neće izostati pa smo je krenuli potražiti. I našli smo je u impresivnim Iločkim podrumima, gdje se uz zvukove tamburaša i novčanica koje im vire između žica zabavljala krema glamuroznog događaja, među koju se filtrirao, pa makar na jednu večer, i Todorić Junior. Vidno dobro raspoložen, uz kapljice iločkog tekućeg zlata, Todorić je plijenio poglede mladih missica, koje su se trgale ne bi li nasljedniku najvećeg hrvatskog imperija prišle što bliže.

Što to mute Rajna Raguž i Marko Lušić?

Ipak u njegovu društvu najviše se zadržala bivša Miss, Josipa Kusić, koja je nasljednika pokušala šarmirati objašnjavajući mu tehniku puhanja u rog, a veselo društvo uz zvukove tamburica nastavilo je slaviti do dugo u noć. Među njima i jedan par koji se isticao kao zaista neobičan, naime bivša Miss, Rajna Raguž, nije se odvajala od Marka Lušića koji je pokazao kako zna sve riječi tamburaških pjesama napamet, a je li nova celebrity ljubav na pomolu, uskoro će se sigurno čuti.

A veliku pohvalu zaslužili su ljudi koji su ovaj pretenciozni izbor izvadili iz konteksta Prisavlja i preselili ga u ovaj zapanjujuće divni kraj, iako su možda zbog toga malo izgubili medijske pažnje: na izboru su se pojavile rijetke novinarske individue, a mi ćemo dodati, na njihovu žalost, jer se ovdje sinoć stvarno imalo štošta za vidjeti.

"Najmanji grad na svijetu? Mislite, Ilok?"

Uz pokojeg celebrityja i pregršt haljina koje neodoljivo podsjećaju na neke minule maturalne večere, Hrvatska je dobila novu Miss, koja je, iako ne zna koji je najmanji grad na svijetu, prisegnula da će (svoju) domovinu predstaviti u najboljem svjetlu te obećala kako će se potruditi da bi je što više voljela. Domovinu, naravno. Mi joj želimo sreću u promoviranju izvorne hrvatske ljepote i savladavanju jezika, a dok čekamo rezultate njezina rada, predlažemo da se zabavite pregledavajući naš video, u kojemu su sakupljene izjave naših (polu)celebrityja i u kojemu vam pokušavamo dočarati tračak atmosfere s prekrasnih slavonskih obronaka.

Vanda Voloder
Foto: Borna Čavrag
Video: Tomislav Brdjanović 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.