VIDEO Pjevač Dubioze kolektiv snimio lekciju iz bosanskog za dečka Kim Kardashian

Foto: Instagram

FRONTMAN benda Dubioza kolektiv Brano Jakubović na Facebooku je podijelio video u kojem daje prvu lekciju iz bosanskog Peteu Davidsonu, inače novom dečku Kim Kardashian. Video je nastao nakon što su Davidson i pjevačica Miley Cyrus objavili šaljiv video u kojem on nabraja novogodišnje odluke. Među njima je i odluka o učenju bosanskog jezika. 

Brano je u videu objasnio koju riječ Pete mora prvu naučiti i koje piće probati. 

"A ma bolan popiješ dvije-tri ove rakijice, odmah ćeš bosanski propričati. Evo ti prva lekcija: RA-KI-JA. Hajde sad ponovi", rekao je Brano u videu, a osim izrečenog u videu, na stranici su napisali i smiješan opis. 

"Podučavamo teške jezike // Bosnian for Dummies", piše u opisu objave.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je na YouTubeu izašao spomenuti video komičara Petea Davidsona i pjevačice Miley Cyrus, a dosad je pogledan preko 440 tisuća puta. 

Osim želje za učenjem bosanskog, komičar i dečko Kim Kardashian je u videu govorio da će početi vježbati, davati više novca dobrotvornim udrugama te da će pročitati nekoliko knjiga i časopisa.

"Naučit ću novi jezik. Neki težak, kao recimo bosanski. Tko, dovraga, zna bosanski?" rekao je Pete u videu, a Miley je nakon toga zapjevala "znam bosanski". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.