Video - "Bruno" podijelio javnost: Nasmijao, razočarao, a neke zamalo rasplakao

DUGOOČEKIVANI film "Bruno" napokon je stigao i u hrvatska kina. Pod redateljskom palicom Dana Mazera i producenta Jaya Roacha predstavljen je još jedan alter ego Sache Barona Cohena. Nakon Ali G-a i Borata, Bruno je podijelio hrvatsku javnost na nekoliko dijelova. Dok su jedni oduševljeni humorom austrijskog gay reportera, drugi su ostali poprilično razočarani, a nekima je čak film zbog brutalne realnosti zamalo izmamio suze na oči.

Nagradna igra

Index.hr je za vas povodom hrvatske premijere pripremio prave poslastice. Naime, sudjelovanjem u nagradnoj igri možete osvojiti sexy igračke koje i sam Bruno voli koristiti. Sve što trebate je točno odgovoriti na nagradno pitanje i poslati SMS s točnim odgovorom na broj 66126. Odgovor mora biti napisan u obliku Bruno a ili Bruno b ili Bruno c uz napomenu za koju nagradu se javljate, npr. Nagrada 1. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 13. srpnja. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Koji od navedenih nije alter ego Sache Barona Cohena:
a) Mister Bean
b) Ali G
c) Borat

Dijelimo vam čak 13 nagrada, a one su: 

Nagrada 1. Ljubavne lisice
Nagrada 2. Slamčice u obliku penisa
Nagrada 3. Žensko seksi rublje (1 hulahopke i 1 gaćice)
Nagrada 4. Muško seksi rublje (1 muške i 1 Gigolo gaće)
Nagrada 5. Mini lutka za napuhavanje
Nagrada 6. Mini ovca za napuhavanje (za one koji i to vole)
Nagrada 7. Vibrator (16,5 cm)
Nagrada 8. Bočica s penis uzorkom
Nagrada 9. Japanska kuglica
Nagrada 10. Kondomi (5 pakiranja)
Nagrada 11. Kuglica s pumpicom
Nagrada 12. Lubrikanti (2 komada)
Nagrada 13. Pregača s penis uzorkom od 23 inča

"Jako mi se svidio film, ali moram priznati da mi se od svih njegovih dosadašnjih alter ega najviše svidio Ali G"

Cjelokupni spektakl bio je obilježen mnogim popratnim sadržajima, među kojima je bilo prosvjeda, zatim homoseksualaca koji su se neprestano prešetavali Cinestarom te S/M djevojaka koje su u mračnom šatoru bičevale svog roba. Baš kao što se i pretpostavljalo, na premijeri su se pojavile mnoge poznate osobe iz svijeta showbiza, politike pa čak i sporta, nekoliko wannabe nezaobilaznih celebrityja te ostalih znatiželjnika koji su napunili čak dvije kino dvorane.


Zabava se nakon filma premjestila u Metropolitan bar gdje su uzvanici uživali u dobroj glazbi, ukusnoj hrani i piću te su podijelili svoje dojmove s nama. Film se zasigurno najviše svidio Đeli Hadžiselimoviću koji priznaje da je i inače veliki ljubitelj Sache Barona Cohena. "Jako mi se svidio film, ali moram priznati da mi se od svih njegovih dosadašnjih alter ega najviše svidio Ali G. Dojmovi su mi sada nakon filma jako svježi, ali mislim da mi je Bruno ipak bolji od Borata", rekao nam je Đelo kojem su se najviše svidjele Brunine provokacije.

"Sviđa mi se što je napravio parodiju na apsolutno sve"

Film se također jako svidio i bivšoj Missici Branki Bebić koja je na premijeru došla u društvu supruga Hrvoja Krstulovića. "Još uvijek sam pod dojmom. Po meni je film puno bolji nego što sam mislila da će biti. Sviđa mi se što je napravio parodiju na apsolutno sve, na današnje društvo, na ljude koji bi dali sve da postanu slavni i uostalom na samog sebe", rekla nam je bivša Miss Hrvatske. Iako Branku nije smetala golotinja koje je, kako kaže, danas na svakom koraku, ipak priznaje kako ne bi film preporučila djeci.



S njom se složio i modni stilist Neven Ciganović kojega je zgrozila količina prostota u "Bruni". "Po mom ukusu je Bruno malo previše prost. Ja sam inače jako fin dečko pa mi neke stvari baš i nisu bile zanimljive. Bilo je dosta golotinje i pederluka. Prema mom mišljenju su i neki pornofilmovi pristojniji od ovog", požalio se Cigi koji inače ne voli gledati komedije već isključivo horore. Jedan od onih koji i nema neki sud o filmu je mađioničar Luka Vidović koji smatra da treba imati "jaja" za napraviti takvo nešto.

"Film mi uopće nije bio intrigantan i neobičan"

Kao što je to i običaj, našlo se i gledatelja koji nisu nimalo oduševljeni komedijom. Među takvima je Nikolina Pišek koja je jako razočarana te Snježana Mehun. "Nije mi se baš svidio film jer je jako razvučen. Ima nekoliko dobrih fora, ali sve u svemu ima jako puno PR-a", priznala nam je Mehunka dok je boksač Stjepan Božić otkrio da je film na njega djelovao potpuno drugačije nego na ostatak gledatelja.

"Film mi uopće nije bio intrigantan i neobičan. On prikazuje istinitu i realističnu sliku svijeta onakvog kakav on zapravo je i moralne nakaze kojih ima svuda oko nas", odrješito je rekao Božić koji dodaje da svi oni koji su se smijali na film ga zapravo nisu shvatili. "Po meni je cijeli film jako tužan. Iako su se oni njemu smijali, Sacha Baron Cohen je zapravo ismijao sve njih jer im je pokazao kakvi su oni zapravo", priznaje boksač koji se osvrnuo i na dio filma u kojem se u nekom novom ruhu prikazuje pojam današnjeg muškarca.

"Ne mislim da muškarac mora tuči ženu ili nešto slično da bi bio pravi muškarac, ali u ovom filmu je zapravo prikazano kako je u današnje vrijeme muškarac onaj koji je IN i koji nosi velike torbe", rekao je Stjepan koji je kada smo ga upitali misli li on za sebe da je pravi muškarac odgovorio da ako je pojam muškarca kao ovakav iz filma "Bruno" zasigurno nije. "Muškarci u ovom filmu imaju razne sklonosti, nastrani su, swingeri ili homoseksualci - po tome ja nisam muškarac", otkrio je Božić za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.