VIDEO Čeka se bombardiranje, a on se ceri: Statist uništio Nolanov novi film

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko dana objavljen je trailer za nadolazeći film Christophera Nolana o Drugom svjetskom ratu, a jedan statist optužen je da ga je uništio. 

U najavi dugo očekivanog filma koji stiže u kina iduće godine, gledatelji su uočili nešto sasvim neobično. Iz mase statista jedan se svojim zadovoljnim izrazom lica izdvojio od njih čak 1500.

Dok svi ostali u strahu čekaju bombardiranje, dotični ne da ne izgleda prestrašeno, već izgleda kao da se pomalo zlobno smiješka.

"Statist iz Dunkirka izgleda poprilično oduševljen činjenicom da bi ga nacisti mogli bombardirati", komentirao je netko na Twitteru, a oko njegovog glumačkog pothvata ubrzo su se složili i drugi, a priključili su se i strani mediji koji navode kako je trailer uništen.

U traileru filma o "Operaciji Dynamo", jednoj od najvećih operacija Drugog svjetskog rata, ne pojavljuje se ni jedna od zvijezda filma, a to su Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance. Neki iščekuju i filmski debi zvijezde One Directiona Harryja Stilesa.

Slavni Christopher Nolan poznat po trilogiji o Čovjeku-šišmišu, Interstellaru, Inceptionu... i u ovaj film investirao se maksimalno tako da ga ni sitan propust zasigurno neće uništiti. No, zabavio internet već je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.