VIDEO Đokovićev brat Đorđe zaprosio influencericu Sašku na Kalemegdanu

Screenshot: TikTok

ĐORĐE ĐOKOVIĆ, brat srpskog tenisača Novaka Đokovića, zaprosio je svoju djevojku, influencericu Sašku Veselinov. 

Prosidba se odvila na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, a video je objavljen na TikToku.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Dok su Saška i Đorđe uživali u pogledu na zalazak sunca, Đorđe je kleknuo i zaprosio influencericu koja je rekla "da" i zagrlila ga.

Početkom kolovoza par je proslavio prvu godišnjicu veze na ljetovanju u Hrvatskoj. Na svom Instagram profilu Saška je podijelila nekoliko fotografija s odmora te Đorđu uputila dirljivu poruku.

"Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice", napisala je uz snimku na Đokovića.

Direktor je Adria Toura

Samozatajni Đorđe također je tenisač, ponekad je s bratom igrao u parovima, ali ga još nije dostigao po uspjesima. Đorđe je odrastao u Novakovoj sjeni te je jednom prilikom i sam priznao da nije lako biti Novakov brat, osobito s obzirom na to da je odlučio krenuti njegovim stopama.

"Nije lako biti Novakov brat. To ima i dobre i loše strane. Biti brat prvog tenisača svijeta je privilegija i znači imati otvoren put. Gdje god da odem, svi me dočekuju jako dobro, međutim, kada izađem na teren, prezime donosi dodatni pritisak, svi igrači imaju dodatnu motivaciju protiv mene", ispričao je Đorđe svojedobno za Nezavisne novine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.