VIDEO Fatalna Saška koja je ucjenjivala svećenika nekad nije izgledala ovako fatalno

Foto: Facebook

VIJEST kojom se cijela regija zabavlja posljednjih dana ona je o fatalnoj Saški Kovačević i svećeniku iz Modriće kojeg je ona zavela i ucjenjivala.

Tako je nakon nekoliko dana otkriveno da je 21-godišnjakinja članica Demokratskog narodnog saveza i bivša kandidatkinja za vijećnicu Skupštine općine Modriče na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Osim toga bila je prvakinja u karateu, i to na lokalnom, državnom i europskom nivou.

Upravo zahvaljujući karateu na internetu se mogu pronaći njene starije snimke, prije nego je otkrila šminku, frizuru i seksi krpice.

U emisiji na BNTV-u nastaloj prije pet godina bila je tipična djevojka iz susjedstva, no čini se da je s godinama njen izgled evoluirao u izgled tipične balkanske starlete.

Podsjećamo, Saška je zavodila svećenika I. K. i izjavljivala mu ljubav, sve dok on nije pokleknuo i pristao na seks. Susrela se s njim u župnom uredu, gdje ga je vezala lisicama i stavila mu fantomku na glavu, pod izgovorom da ju je sram da je vidi golu. Svećeniku se učinilo da je s njima još netko u sobi.

Bio je u pravu, jer se zapravo seksao s drugom ženom, a Saška je sve to snimala i ucjenjivala ga snimkom. Svećenik je odbio dati novac jer je znao da mu se ne vidi lice na snimci.

Međutim, nedugo nakon toga ponovno su se sreli i Saška ga je upoznala s djevojkom s kojom je zapravo spavao. Razmijenili su brojeve i ta djevojka je došla u njegov župni stan. Pili su misno vino, a svećenik je otkrio da se nakon jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je iskoristila situaciju, popela se na njega i ponovno su se seksali, da bi oni zatim ponovno ucjenjivali svećenika novom snimkom.

Od svećenika je izvukla ukupno 950 tisuća kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.