VIDEO Gerard Pique na tribinama razmjenjivao nježnosti s 23-godišnjom djevojkom

Screenshot: Gol Play

GERARD PIQUE viđen je u društvu 23-godišnje djevojke Clare Chije Marti, koja ga je na tribinama Camp Noua tješila nakon posljednje utakmice koju je odigrao u dresu Barcelone.

Španjolska sportska televizija Gol Play snimila je intimni trenutak i uz video na Twitteru napisala: "Prvi poljubac s Gerardom Piqueom nakon njegovog emotivnog govora kojim se oprostio od nogometa. Branič je ovaj posebni dan podijelio sa svojim najdražima."

Komentator utakmice rekao je kako je snimatelj prišao paru te da su oni shvatili da se njihova romantična scena snima, no i unatoč tome su se nastavili grliti.

Gerard, koji je u lipnju objavio da se rastaje od Shakire usred glasina o varanju, Claru je navodno upoznao dok je ona radila na eventima u njegovoj producentskoj kući Kosmos.

Nije poznato je li njihova romansa počela prije ili nakon razlaza s pjevačicom, no prema priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, nogometaš se svim silama trudi razbjesniti Shakiru pa se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na mjestima na kojima bi mogao susresti pjevačicu, a posjećuju i mjesta za koja zna da bi ih na njima netko mogao vidjeti i dojaviti to Shakiri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.