Video: Hrvati pohrlili na otvaranje novog i najvećeg hrvatskog shopping centra

LIJEPA naša postala je bogatija za još jedan shopping centar. I dok u doba recesije ljudi kukaju kako nemaju novca, preko 15 tisuća Hrvata zaputilo se na svečano otvaranje Westgatea. Zbog velike posjećenosti stvorile su se i kilometarske gužve na ulazu u Zaprešić, a cijelu situaciju dodatno je začinio predsjednik Stipe Mesić s brojnom pratnjom.

Shopping City Westgate prostire se na preko 100 tisuća kvadratnih metara, a u njemu je smješteno čak 250 dućana, 32 restorana i kafića te park za djecu na površini od 4 tisuće kvadrata. Osim što je najveći shopping centar u Hrvatskoj, on je ujedno i jedan od većih u regiji.

Svečano otvorenje, naravno, nije proteklo niti bez naših javnih osoba koje je u glazbenom dijelu programa zabavljao Tony Cetinski. Simona Gotovac, Sanja Bjedov, Marko Grubnić, Sonja Kovač, Ankica Dobrić, Iva Majoli i Tamara Roglić samo su neki od ljubitelja shoppinga koji su došli na otvorenje. Također, otvorenje je privuklo i brojne političare među kojima valja spomenuti predsjednika Stipu Mesića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Pročitajte više