Video - HTZ: Suze i smijeh obilježili najemotivniju live emisiju dosad

U BACKSTAGEU showa Hrvatska traži zvijezdu dosad nikad nije nije bilo tako ludo, ali i prožeto emocijama. Od suza radosnica zbog Zorana Mišića kojem je brat nakon godinu dana došao u Hrvatsku samo zbog showa, do ridanja od tuge zbog tragične pogiblje mladog pjevača Toše Proeskog na koga su podsjetili tijekom nastupa.

> HTZ: Ispao Duško, Zokija Tony pozvao da nastupi s njim u Areni Zagreb

Kandidati su ovoga puta bili svugdje samo ne u backstageu mirni i staloženi čekali na svoj red. Već dobro uživljeni u cijeli show više se nisu toliko zajedno u backstageu držali u grču već su se raspršili po cijelom studiju svatko navijajući za svoje favorita. Sve ono što su kandidati doživljavali na pozornici tijekom nastupa to isto su ostali proživljavali u backstageu.

Duška Šarića, kandidata koji je posljednji napustio show u publiku je došla podržati njegova djevojka Sanja: "Mislim da je Duško puno bolji nego kad je ušao u show. Radio je s ljudima koji su stručnjaci i mislim da je jako napredovao. On inače voli pjevati, pogotovo na karaokama a i ja mu se nekad i pridružim", ispričala nam je Sanja koja je s Duškom u vezi godinu dana.

"Ne znam što je presudilo mojem izbacivanju iz showa, nisam uopće o tome razmišljao. Obavio sam svoj posao kako treba i nisam nimalo samokritičan. Iz svega što sam ovdje prošao naučio sam da sam dobra osoba i nije mi nimalo žao što sam ispao jer su neki drugi kandidati vokalno puno stabilniji od mene", rekao nam je Duško kojem je favorit Zoran Mišić.

Zoran se, pak, sinoć  "susreo s emocijama za koje nije znao da postoje". Njegova brat Goran došao ga je podržati u studio čak iz daleke Australije a nama je ispričao što za njega znači susret sa Zoranom kojeg nije vidio godinu dana. "Posljednji put sam u Hrvatskoj bio u lipnju prošle godine. Obično sa suprugom i dvoje djece ljetujemo na Jadranu. Ovdje ću biti još dva tjedna tako da nemam vremena ikamo odlaziti, iako ću posjetiti Sarajevo".

Napisala: Lana Vukičević
Video i montaža: Tomislav Brdjanović
Fotograf: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.