Video - HTZ-ovci na probi: Nekome ću staviti solnu kiselinu u krevet

VEČERAS kandidate showa "Hrvatska traži zvijezdu" očekuje druga emisija, u kojoj će se ponovno boriti za opstanak i prolaz dalje. Budući da su svi kandidati jako talentirani, pred publikom, ali i žirijem, i večeras je težak zadatak. Nedavno smo ih posjetili na probama, a neki od kandidata za Index su prokomentirali prošlotjednu emisiju te očekivanja za večerašnju večer.

"Shvatili su me kao zabavljača"

Goran Kos i Daniel Dizdar, sušte suprotnosti HTZ-a otkrili su svoje dojmove i očekivanja. "Za sada je sve super. Zadovoljan sam jer sam nastupao po prvi put s bendom i pred publikom, kada sam pogledao vidio sam barem četiri stvari koje bi promijenio. Svi su me shvatili kao zabavljača pa mi nitko nije zamjerio", rekao nam je Daniel. Nadodao je i da live emisije smatra produženom probom. "Komentari žirija bili su pozitivni i puno mi znače", rekao je Kos. Oboje najviše žale zbog ispadanja Frane Brajkovića, kojeg smatraju jako talentiranim.

"Dobro se slažemo, ali to ne znači da nekom neću staviti solnu kiselinu u krevet"

Dečki su nam otkrili i da zajednički život kandidata funkcionira odlično. "Spavamo u bračnom krevetu. Savjeti su mi puno pomogli, ali to ne znači da nekome neću staviti solnu kiselinu u krevet", izjavio je šaljivi Daniel o zajedničkom životu. Još uvijek im je teško prognozirati pobjednika, a Daniel je ipak istaknuo lijepu Marcelu kao moguću novu zvijezdu. Nakon dva dečka, na red su došle i dvije djevojke, Ines i Maja. Atraktivne kandidatkinje odličnih glasova zadovoljne su probama, a nisu očekivale za Franu Brajkovića da će ispasti.

"Tulum je svaku večer. Predvodi kako tko"

"Nije bilo pravila, a sjećam se one Tonyjeve rečenice iz Lisinskog, da je ovo ženska sezona. Na kraju ih je toliko ispalo, ostalo nas je svega četiri i baš je bio šok", rekla je Maja. Iznenadila se što ju je spasio žiri, a smatra da je za to kriva sama, jer nije svoju ekipu aktivirala da glasa za nju. Favoritkinja Ines se više ne smatra takvom, smatra da će svaka sljedeća emisija biti borba za opstanak. Obje kao favorita vide Gorana Kosa, a Maja smatra kako jedino treba shvatiti da je sada javna osoba. "Tulum je svaku večer. Predvodi kako tko, zezancija", zaključile su Ines i Maja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.