Video - Imamo pobjednicu: Iva Šarić je najljepša manekenka Dreft Fashion Weeka

NAKON tri dana revija u Balonu Boćarskog doma, velikom proslavom i dodjelom nagrada u Vertigo baru, završio je Dreft Fashion Week. Uz prisustvo imena koje stoji iza cijelog projekta, Suzy Josipović, dizajnera, manekenki i VIP gostiju, Ana Kujundžić je proglašena najboljom dizajnericom, a Iva Šarić, prema izboru Indexovih posjetitelja, najljepšom manekenkom.

"Pa sigurno ću proslaviti ovu večer i to s dečkom kod kuće", rekla nam je prezgodna Iva Šarić koja nam je u videu koji slijedi otkrila i kako uspijeva u natrpani raspored ugurati dečka Jerka Leku.

Fokus: Prvi red

Nakon svih prikazanih revija kroz tri dana revija, jasno je kako većina domaćih i stranih dizajnera jesen/zimu 2009 vide monokromatski. I ovoga puta ponovno su se istakli mladi dizajneri koji su i ove godine za svoj trud dobili pohvalu publike. Fashion Week su pohodili i brojni domaći celebovi poput Nike Fleiss, Vanje Mamić, Martine Vrbos, Ivane Marić, Almire Osmanović, Jakova Sedlara, Zdenke Kovačiček, Stefana Lupina itd.


Osim Ive Šarić revije su nosile Lorena Čavar, Ivana Ergić, Dvina Meler, Tina Katanić, Stefany Hohnjec, Martina Čular, Doris Vrečko, Aleksandra Grdić, Iva Dragović, Jelena Orešković, aktualna Miss Josipa Kusić pa čak i  Big Brotherovci Rina, Marko, Mrkvica i Ornela. 

U predvorju Balona Boćarskog doma Index je postavio svoj štand koji su čuvale super zgodne Indexove hostese. Kroz tri dana izbrojale su tek pedesetak ljudi koji su gurnuli glavu kroz rupu u kartonu kako bi postali splitski gradonačelnik Željko Kerum i tako pod sloganom "Danas svatko može biti gradonačelnik" ostali zabilježeni na fotografiji. Od domaćih "poznatih" uglavnom svi okretali su glavu od štanda i uz bijedne isprike odbijali se fotografirati.

Napisala: Lana Vukičević
Fotograf: Goran Perešin
Video: Tomislav Brdjanović
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.