Video: Index i Live In The Mix TV pokreću emisiju o urbanoj glazbi



U MORU brojnih emisija narodne glazbe, Urbani Zvuk Entertainment i IDM Music su pripremili nešto potpuno drugačije, za ljude željne pravog urbanog zvuka - "Live In The Mix Tv" internet televiziju koja je ujedno i internet portal te internet radio.

Televizija koja prati najnovije trendove urbane kulture

Televizija, o kojoj možete više saznati na www.liveinthemix.tv, promovira sve segmente urbane i sofisticirane glazbe te općenito kulture. Pratiti će najnovije trendove na svjetskoj sceni urbanog zvuka, a program će, uz svjetsku, pratiti i balkansku regiju. Za razliku od klasične televizije, Live In The Mix TV će pružati live stream događaja, koncerata, revija, evenata te mogućnost gledanja televizije i samog programa na mobitelu s velikom brzinom pristupa. Na održavanju programa radi 10 visokoprofesionalnih ljudi, a koncept i dizajn radio je tim iz Urbanog Zvuka u suradnji s timom FlyDesigna iz New Yorka. Eksperimentalni program traje do kraja 2009. godine. Autorski koncept, realizaciju i produkciju  Live In The Mix TV potpisuju Urbani zvuk, odnosno Darko Juranović D`Knock i Fresh Jay,a izvršnu produkciju Urbani Zvuk Entertainment i IDM Music.

Night Live powered by Index prati najnovije glazbene događaje u Hrvatskoj i šire

Index.hr i Live In The Mix tv pokreću u sklopu programa Night Live powered by Index.hr. Radi se o emisiji koja će svaki tjedan, ekskluzivnim video prilozima pratiti najzanimljivije glazbene događaje, koncerte, partye i promocije u Hrvatskoj, ali i šire. Prvi video prilog možete pogledati već danas na Indexu te na Live in the mix tv-u u sklopu službene internet promocije. Radi se o intervjuu s legendarnom njujorškom hip hop grupom Onyx koja je prošlog tjedna imala koncert u zagrebačkoj Piranhi. Frontmen grupe, Fredro Starr poznat je i kao muž naše manekenke Korine Longin Starr. Grupa je već dugo prisutna na svjetskoj glazbenoj sceni, a poznati su po mješavini rapa i elemenata heavy metala s žestokim rimama i ritmom. Onyx smatraju jednim od rijetkih hardcore hip hop izvođača u industriji te ih svrstavaju u posebnu glazbenu kategoriju što dovoljno govori o njihovoj vrijednosti. Više o svemu svakako pogledajte na www.liveinthemix.tv.

Fotografije s koncerta pogledajte u Indexovom Nigthlifeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.