Kuku$ na Indexu odgovara hejterima: "Starci nas financiraju i prodali smo rap"

Foto: Index

Hiljson Mandela, Goca Rip i Iso Miki, članovi trap skupine Kuku$, ovotjedni su sudionici Indexovih Paprenih komentara, projekta u sklopu kojeg poznati Hrvati i Hrvatice čitaju komentare trolova i hejtera te odgovaraju na njih.

Plaćeno?

"Fali vam oznaka plaćeni članak. Starci dotičnih još nisu u plusu od silnog ulaganja u promociju, ali bitno da su to neke 'ikone' koje, pazi sad, žive od glazbe", poručio im je Manuel. "E bome si nas otkrio, Manuele, starci nas financiraju već 30 godina. Nakon 10 godina je uspjelo, financijska injekcija je bila prejaka. Uspjet ćemo valjda za 10 godina otplatiti sve dugove koje smo nagomilali našim roditeljima", poručili su dečki.

"To čime se ovi bave je buka, a ne glazba", ljutio se Vid. "Složili bismo se s Vidom, to je jako organizirana i producirana buka. Zapravo, čak nije ni organizirana, to je jedna nekoherentna buka. Ne vidim po čemu je ovo papreno, ovo je konstantacija koja je jednostavno istinita. Vid vidi i čuje dobro", složili su se dečki i zahvalili mu.

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #paprenikomentari #indexhr #fyp #foryoupage #foryou #hiljson #gocarip #isomiki ♬ original sound - Index.hr

"Pretenciozna autotune sranja"

"Koja pretenciozna autotune sranja. Trap ikone? Dajte, molim vas! Ovo je plitko kao dječji bazen. Lirika je na razini predškolske djece. A ovo da su oni zamislili kolektiv kreativaca je ideja stara preko 50 godina. Imaš kod nas Sinestet koji je oformljen dok se ovi još nisu rodili, a po svijetu 500 takvih kolektiva", misli Vijeko.

Dečki su se sa svim složili, osim s tvrdnjom da se nisu bili rodili kad je oformljen Sinestet. "Ne, mi smo se već bili rodili", poručili su Vijeki. "Vijeko, veliki plus, da, sviđa mi se", dodali su.

"Vi ste dokaz da je hrvatska(?) klinčadija u jadnom impotentnom mentalnom Qrcu", dodao je Andro.

"Vrijeđanjem mladih naraštaja nećeš ništa postići, mislim da je ovo dokaz nerazumijevanja i svođenja mlađih generacija na 'mi smo, a kad smo mi...' Buraz, nikog nije briga. Rađe ih motiviraj kao Kuku$. Meni se čini da je netko drugi tu u qurcu", našalili su se.

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #hiljsonmandela #gocarip #isomiki #foryoupage #fyp #foryou ♬ original sound - Index.hr

Kopija "Bube Kornelije"?

"Kopija Bube kornelije babili bibili vidili ono brate užas za slušni sistem. Gledao Top hr gura ih kao mejnstream..... Ako želite trap, to nisu oni", misli Ivan.

"Pa ja ne znam što se tu sve dešava, iskreno. Gledao si nas u Top.hr, drago mi je da smo tamo, počeli su nas i oni zvati nakon 10 godina. Drago mi je da nas se gura kao mainstream, vidimo rezultate. A trap je sigurno nešto drugo, mi nemamo veze s tim", zaključili su dečki i upitali se "tko je Buba kornelije".

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #indexhr #paprenikomentari #hiljsonmandela #gocarip #isomiki #fyp #foryou #foryoupage #viraltiktok #balkantiktok ♬ original sound - Index.hr

Prijović vs. Kuku$

Mladen je u komentaru zaključio da dečki "nisu ni do koljena Prijovićki", dok ih je Alfa nazvao "kupusom".

"To je jedna stara fora, čujemo je uvijek. Nije nam toliko smiješna, ali vjerujemo da je vama svima smiješna otkad smo novi u mainstreamu. Zamijenilo se jedno slovo, to je show program. Nije loša fora, samo smo je mi puno puta čuli, ali ajde dobra je fora", zaključili su.

Na komentar da nisu do koljena Prijovićki kažu da će i oni jednom biti u Areni. "Nismo ni mislili da smo nešto posebni, ali očito i drugi misle tako", nasmijali su se.

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #hiljson #isomiki #gocarip #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok #balkantiktok ♬ original sound - Index.hr

Narodne iz Bosne vs. Kuku$

"Riganje...ja slušam Rap i techno prije bi na onu šta puni sa arene išao nego na ove autotune derpere. Svašta sam čuo, čak i one narodne iz Bosne di jauče ko nezz šta... I prije bi to slušao ili barem priznao da to slušam...", poručio im je Marko.

"Oni su imali nade da ćemo mi spasiti rap, ali mi smo ga prodali i sve smo rasprodali. I Dom sportova smo rasprodali... A dobro, rap i techno nisu loša kombinacija... Probat ćemo techna malo ubaciti, Marko, stiže jedna techno-rap pjesma", obećali su.

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #indexhr #hiljsonmandela #isomiki #gocarip #fyp #foryou #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Sve dosadašnje Paprene komentare možete pronaći ovdje.

Pročitajte više