VIDEO Kako su preživjeli najgori mamurluk ikad? Evo što kažu prolaznici

Screenshot: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Encian

ZAŠTO je sunce tako glasno i druga, naizgled, bizarna pitanja, muče sve one koje zahvati - mamurluk. Kako bi razumjeli ovu sveprisutnu pojavu, uputili smo se u srce Zagreba, na glavni trg. Razgovarali smo s prolaznicima o njihovim mamurnim iskustvima i tražili odgovore na to što im pomaže dan poslije.

“Spavala sam kod frendice u WC-u”, otkrila je jedna prolaznica. Drugi tip je potvrdio da je baš nedavno imao najgori mamurluk. Jedno pivo pretvorilo se u njih nekoliko, rekao nam je. 

“Najgori su nam afteri kad smo dva dana u cugi. Ne možemo doć’ sebi”, otkrila su nam još dva prolaznika. Evo što su rekli ostali prolaznici.

Jednom kad nastupi, mamurluk traje od 14 do 23 sata.

Najčešći simptomi su glavobolja, mučnina, dehidracija, umor, i osjetljivost na svjetlo i zvuk. No, kako spriječiti posljedice mamurluka koji nastaju prekomjernom konzumacijom alkohola?

HangON je na tržištu novi inovativni dodatak prehrani koji služi kao prevencija. Sastavljen od 15 aktivnih sastojaka, uključujući biljne ekstrakte, aminokiseline, vitamine i minerale, HangON se pozicionira kao prva pomoć pri konzumaciji alkohola. Preporuka je uzeti dvije tablete s pola litre vode prije početka večeri.

Ovaj proizvod djeluje na tri fronte. Prvo, smanjuje koncentraciju acetaldehida, toksičnog spoja koji je često krivac za mučninu i glavobolju. Drugo, bori se protiv slobodnih radikala koji oštećuju stanice. I treće, nadoknađuje vitamine i minerale izgubljene tijekom konzumacije alkohola. HangON, osim što preventivno djeluje protiv mamurluka, ima i antioksidativne i protuupalne učinke.

Foto: Promo

U jednom paketu nalazi se 6 tableta, a proizvod je moguće pronaći u dm-u, BIPI, ljekarnama i online.

Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, mlađima od 18 godina te osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava i bolesti štitnjače.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Encian u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.