Video koji slama srce: Pas mahao repom, njegova vlasnica sjela u auto i ostavila ga

Foto: I Paw'd It Forward

SNIMKA žene koja je ostavila psa i odjurila rastužila je, ali i naljutila brojne ljubitelje životinja na društvenim mrežama.

"Ovako izgleda pas koji je upravo napušten", napisali su iz azila na Facebooku prije nekoliko dana. Na snimci koju su objavili vidi se vozačica Tesle koja je izašla iz automobila i pustila van labradora, uzbuđenog zbog šetnje u parku. I dok je pas mahao repom, njegova vlasnica namamila ga je u šumovito područje prije nego što je sjela u automobil i odjurila.

Video je snimljen u Vancouveru, u američkoj saveznoj državi Washington, i odmah je postao viralan na društvenim mrežama. Okrutan prizor mnoge je rastužio, no iz azila I Paw'd It Forward izvijestili su kako je pas dobro zbrinut.

Iz neprofitne organizacije poručuju kako je ovaj slučaj stalni podsjetnik ljudima da ne ostaju ravnodušni te pozivaju da se slijedi njihov moto: Ako vidite nešto, prijavite to. 

Iz azila apeliraju prema svima da budu humaniji prema svojim ljubimcima.

Javili su i kako je žena, koja ima djecu i muža i neko vrijeme nije htjela priznati što je napravila, pronađena i prijavljena za okrutnost nad životinjama.

"Ovo je najokrutnija i najbešćutnija stvar koju možete napraviti svom ljubimcu. Zašto ne imati barem malo ljudskosti i barem ga predati azilu", samo je jedna od reakcija na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.