VIDEO Korn na turneju vodi 12-godišnjeg basista, fanovi bijesni: "Jeste vi jebeno ozbiljni?"

Screenshot: YouTube

NOVI basist Korna za pet koncerata u Južnoj Americi 12-godišnji je Tye Trujillo, sin Roberta Trujilla, basista Metallice. Vijest je to koju je bend objavio na svojoj Facebook stranici, a naišla je na mnoga negodovanja fanova.

"Zbog nepredviđenih okolnosti, Fieldy ne može s bandom pa će nam se pridružiti posebni gost", napisali su, između ostalog, predstavivši mladog basista kalifornijskog benda "The Helmets." 

Na pet koncerata, u Kolumbiji, Brazilu, Čileu, Peruu i Argentini bas će u ruke primiti sin legendarnog basista koji ocu i poprilično nalikuje.

Dok je mnogima vijest ispala simpatična, fanovi koji su dugo čekali koncert Korna, svoje nezadovoljstvo nisu skrivali.

"Jeste li jebeno ozbiljni? Jebeš ovo. Ne dolazite često u Južnu Ameriku, neki ljudi to godinama čekaju i onda se dogoodi ovo. Ne krivim Fieldyja, sigurno ima dobar razlog, no barem pokažite poštovanje i uzmite profesionalnog basista poput Ryana iz Mudvaynea, što ste i napravili prije nekoliko godina. Ovo je stvarno sranje", napisao je jedan ogorčeni fan dodavši kako je vidio tri videa mladog basista kojim nije impresioniran iako je "dobar svoje godine."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.