VIDEO Lizzo na jahti pozirala u minijaturnom bikiniju

Foto: Instagram

PJEVAČICA Lizzo pohvalila se fotografijama i snimkama s odmora. U badiću, ogrnuta šarenom lepršavom košuljom, pozirala je na jahti.

U jednoj od snimki otkriva košulju te pokazuje tijelo u bikiniju.

 

Čini se da Lizzo ne uznemiravaju optužbe za seksualno uznemiravanje s kojima se suočava od početka ljeta.

Optužbe za uznemiravanje

Tri bivše plesačice podnijele su nedavno tužbu protiv pop zvijezde zbog tvrdnji da je ta četverostruka dobitnica nagrade Grammy podvrgavala plesače seksualnom uznemiravanju i stvarala neprijateljsko radno okruženje.

Cure su optužile Lizzo, čije je pravo ime Melissa Viviane Jefferson, da je prekršila zakon jer nije spriječila ili ispravila neprijateljsko radno okruženje, seksualno uznemiravanje i vjersko uznemiravanje, kao i napad i diskriminaciju zbog invaliditeta. Jednu od njih navodno je posramljivala zbog njezine prevelike tjelesne težine. Lizzo, pak, kaže da plesačice lažu.

"Znam kakav je osjećaj biti svakodnevno sramoćen i apsolutno nikad ne bih kritizirala ili otpustila zaposlenicu zbog njezine težine. Povrijeđena sam, ali neću dopustiti da ovo zasjeni dobro djelo koje sam učinila u svijetu. Želim zahvaliti svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku", rekla je, između ostaloga, Lizzo.

Nakon toga se javilo još šest zaposlenica.

Pročitajte više