VIDEO Ljudi komentiraju Amberinu reakciju kad je Kate Moss pričala o vezi s Deppom

Screenshot: YouTube

MANEKENKA Kate Moss svjedočila je jučer na sudu u korist Johnnyja Deppa u sporu s njegovom bivšom suprugom Amber Heard. Tijekom njenog svjedočenja Amber je pomno pratila što manekenka govori. Nakon suđenja internetom je počela kružiti snimka reakcije Amber Heard na Kateine izjave.

Amber tijekom njezinog svjedočenja nije mogla sakriti ljubomoru. Dok je Kate govorila o svom odnosu s Deppom, Amber je brzo treptala, okretala očima i bila vidno nezadovoljna iskazima manekenke. U jednom danu snimka Kateinog svjedočenja pregledana je više od 4.5 milijuna puta, a mnogi sada ismijavaju Amber te hvale Kate.

"Kate je otmjena i dostojanstvena. Nešto što Heard nikad neće biti", "Amber je ljutita i sigurno puca iznutra. Strašna žena. Tako se moj otac ponašao kada bi ga uhvatili u laži - brzo je treptao i uzdisao", "Amberino lice je reklo sve", "Smiješno je vidjeti kako joj oči trepere kad se naljuti", "Trzala je očima, nije znala kamo da gleda zbog eksplozivnog bijesa koji je držala u sebi".

"Jasno je da Amber nije željela čuti da su Kate i Depp imali dugotrajnu vezu", "Gledati Amber kako puca u tišini je vjerojatno najsmješnija stvar koju sam ikad vidio", "Vrlo čudno ponašanje za nekoga tko je bio zlostavljan", "Amber je narcisoidna i ne može podnijeti da Johnny nije njezino vlasništvo", "Ooo, poludjela je. Ne može podnijeti činjenicu da je uhvaćena u svojim lažima i da je Kate puno ljepša od nje", samo su neki od brojnih komentara na jučerašnje suđenje.

"Ne, Depp me nije gurnuo niz stepenice"

Naime, Kate je najprije upitana kako poznaje Johnnyja Deppa, na što je odgovorila: "Imala sam vezu s njim." Amber je ranije na sudu rekla da je čula da je Depp gurnuo Kate niz stepenice, što je manekenka demantirala.

"Bili smo u sobi, Johnny je otišao iz sobe prije mene. Počelo je olujno nevrijeme i kad sam istrčala iz sobe, pala sam niz stepenice i ozlijedila leđa. Zavrištala sam, boljelo me i nisam znala što se dogodilo", ispričala je Moss.

"On je dotrčao do mene da mi pomogne, odnio me do sobe i pobrinuo se da budem dobro", dodala je. Odvjetnik Johnnyja Deppa je pitao: "Je li vas Johnny Depp gurnuo niz stepenice?" Kate Moss je odgovorila: "Ne." Također je rekla da je Depp nikad nije gurnuo, udario ni bacio niz stepenice.

Depp: Izjave Amber Heard su posve lažne

Podsjetimo, jučer je svjedočio i Johnny Depp, koji je rekao da su izjave Amber Heard posve lažne, sulude i ponižavajuće te da se sve otelo kontroli.

"Nijedno ljudsko biće nije savršeno. Nitko od nas nije savršen. Ali ja nikad u životu nisam nikoga seksualno uznemiravao ili fizički zlostavljao. Šest godina sam čekao da mogu reći istinu o tim užasnim stvarima koje mi se pripisuju", rekao je glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.