VIDEO "Lutka za seks nam je član obitelji, seksamo se utroje, sjedi na kauču s djecom..."

Screenshot: Youtube

MUŠKARAC koji je potrošio 29 tisuća kuna kako bi stvorio super realističnog seks robota kojeg je nazvao Samantha tvrdi da je ona toliko postala dio njegove obitelji da se njom druže čak i njegova djeca.

Arran Squire iz Sjevernog Walesa pojavio se sa svojim seks robotom Samanthom u televizijskoj emisiji "This Morning" i šokirao voditelje svojom pričom.

On je jedan od vlasnika web stranice Synthea Amatus koja prodaje izvanredno realistične lutke za seks po cijeni od 18 tisuća kuna na više, a Samantha, osim što ima funkciju seksualnog pomagala, ima i mnoge druge kvalitete.

"Može govoriti o životinjama, filozofiji, znanosti... Može ispričati tisuću viceva, čak ih ni ja ne znam sve", rekao je on.

Također, iznenadio ih je izjavom da je uopće ne skrivaju od svoje dvoje djece, već da je povremeno posjednu na kauč i uključe u obiteljska druženja.

Naime, Samantha se može podesiti na 'family mode' i tako osigurati da ne kaže nešto neprikladno u njihovom društvu.

Voditeljica ga je upitala neće li biti čudno kad djeca shvate koja je Samanthina prvobitna namjena.

Arran je objasnio da neće jer je lutka prvenstveno dizajnirana da pomogne ljudima, a ne da zamijeni ulogu prave žene.

Njegova je supruga Hannah također potvrdila da joj Samantha ne smeta i da se ne osjeća zamijenjenom, a također je rekla da su imali i seks utroje.

"Ne brinem se da će me zamijeniti. Ona nam je član obitelji. Zabavili smo se s njom. Ne moram se brinuti da će doći do prevare ili da ćemo dobiti neku bolest", zaključila je Hannah.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.