VIDEO Maja je napravila nešto predivno za svoju mamu, pogledajte kako je reagirala

Foto: Press

NAKON još jedne izazovne godine, koja je na zalasku, u ovo blagdansko doba posebno smo senzibilizirani i spremni pomoći jedni drugima. A još jednom se i prisjećamo kako je sreća u darivanju i međusobnom pomaganju.

To najbolje zna jedan poznati brend koji se odlučio na nesvakidašnji potez.

Davanje inspirira i druge na nesebična djela

Jeste li ikad čuli za rođendan u kojem slavljenik ispunjava želje drugima? 

Upravo je Milka povodom svog 120. rođendana organizirala nagradni natječaj "Milka slavi rođendan, ali ti zamišljaš želju", koji je oduševio mnoge. Taj je popularni brend odlučio povodom svog rođendana ostvariti tri želje. Na natječaj su pristizale nesebične želje sudionika, a izabrati tri najnježnije nije bilo nimalo jednostavno. 

Želja koja je ganula mnoge

Jedna od tri želje koja je ostvarena je upravo želja Maje iz Zagreba koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Odlučila sam nježnost podijeliti sa svojom majkom, za koju smatram da je najviše zaslužuje", započela je Maja te opisala svoju želju: "Želim svojoj majci novu kuhinju, s perilicom i novim ormarićima... Želim joj tako zahvaliti za svu ljubav koju je unijela u pripremu hrane da bismo mi uvijek bili siti. Dan-danas pere suđe na ruke i posprema stare zdjele u ormariće iz tri, četiri seta nečije stare kuhinje.... Želim konačno odmoriti mamine ruke", iskrena je bila Maja Tomašković Žuti.

I Majina želja je ispunjena. 

Što je na to sve rekla Majina mama Anđela, pogledajte u ovom emotivnom videu.

Da joj je nova kuhinja bila velika želja, priznala je i sama Majina mama: "Elementi su bili stari, različitih oblika i boja... Problem je bila i izrada najjednostavnijeg kolača zbog traženja svih tih silnih stvari po kuhinji i taj se kolač na kraju odužio na pola dana" priznala je Anđela. 

Želje su tu da se ostvare 

Milka je nježnu Majinu želju ostvarila i njenoj mami Anđeli opremila cijelu kuhinju novim elementima i uređajima kako bi brže i jednostavnije i dalje mogla s ljubavlju spremati jela i slastice za svoju obitelj.

Anđela nije krila oduševljenje svojom novom kuhinjom. "S novom kuhinjom problema više nemam i žmireći nađem ono što mi treba... Nova kuhinja mi znači jako puno. Savršenstvo je, elementi i perilica... Sve je uredno, po nekakvom slijedu.. Veliko hvala mojoj kćeri i Milki što su mi ovo omogućile", poručila je Anđela. 

Maja i Anđela će proslavu ovog Milkinog rođendana još dugo pamtiti.

Poznati brend čokolade prati i nježna priča od samih početaka

Jednog od najpoznatijih čokoladnih brendova, Milku, prati i nježna priča koju možda niste znali. Naime, davne 1901. godine Philippe Suchard otišao je kupiti čokoladu za svoju bolesnu majku kako bi se ona osjećala bolje. Čokolada ga je stajala čitavo malo bogatstvo te je Philippe smatrao da je to nepravda jer bi u čokoladi svi trebali uživati i trebala bi biti dostupna svima.

S tom mišlju, Philippe je krenuo proizvoditi vlastitu čokoladu nastojeći održati i obećanje da će ona biti dostupna svima.

Foto: Press

I tako je nastala Milka, čije ime potječe od njemačkih riječi Milch i Kakao. Danas je ova popularna čokolada dostupna u mnoštvu različitih okusa, oblika i formata, a u njoj uživaju jednako i veliki i mali.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Mondelēz International te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.