Video: Malteški Independent - Hrvatska je najpoželjnija ljetna destinacija

"FASCINANTNA destinacija, Republika Hrvatska, zemlja je s nevjerojatnim prirodnim ljepotama, predivnom obalom i znamenitostima vrijednim gledanja. Opustite se uz miris borova, uputite u odličan noćni život i rekreacijski sadržaj zbog kojeg ćete provesti nezaboravan godišnji odmor. Izuzetno čista voda i svježi plodovi mora zadovoljit će nepce i najvećih gurmana ovog svijeta", stoji u uvodu malteškog Independenta koji, bez obzira što na domak ruke ima lijepe plaže Malte, našu zemlju ističe kao najpoželjniju ljetnu destinaciju u Europi.

"Hrvatska ima oblik francuskog croissanta"

Kad su onima koji nikad nisu vidjeli i čuli za Hrvatsku novinari Independenta pokušali približiti oblik zemlje napisali su: "Izgledom podsjeća na francuski croissant". Oduševljeni gotovo svime što Hrvatska nudi, novinari Independenta nastavljaju:

"Šarena je to zemlja zbog koje ćete vrlo lako moći pobjeći iz stvarnosti. Osim divne obale ima tisuću otoka koje je teško obići tijekom jednog ljetovanja, stoga vas uvijek poziva da joj se vratite. Mada je svega 20-tak većih otoka naseljeno i popularno za turiste, manji i nenaseljeni otoci otkrivaju sva čuda prirode. Posebnu draž tih otoka najbolje osjete ljubitelji jedrilica koji se tako mogu zavući u najskrivenije uvale i okupati se na najljepšim plažama koje nisu istaknute kao mega popularne turističke destinacije".

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.