VIDEO Marija iz Žikine dinastije otkrila obiteljsku tragediju zbog koje je napustila Jugoslaviju

Screenshot: Youtube

RIALDA KLADARIĆ, široj publici poznata kao Marija iz Žikine dinastije, s javnošću je odlučila podijeliti svoju tešku životnu priču i objasniti zašto se iz Londona nikad više nije vratila u Beograd, prenosi Kurir.

U London je otišla 1986. misleći da će tamo biti samo privremeno, ali obiteljska tragedija potaknula ju je da ostane tamo i pokuša izgraditi neki bolji život.

"Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. siječnja 1991. godine, kada je počeo rat u Zaljevu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu u Londonu, gledala vijesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, odlučila sam se vratiti u London i tamo započeti neki novi život", ispričala je Rialda.

Svoju najpoznatiju ulogu, lik Marije u "Žikinoj dinastiji", dobila je kad je imala tek 13 godina, a otkrila je da je svoj prvi poljubac doživjela upravo snimajući scenu za ovaj legendarni filmski serijal.

"Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam tu glumila zrelost, jer sam htjela pokazati da ja to sve znam. Ne savjetujem, probajte bez filmskih kamera", kaže ona.

Iako je u ranoj dobi stekla veliku popularnost, objasnila je da joj to nije donijelo sreću.

"Popularnost u pubertetu može donijeti i usamljenost. Kad prođete pokraj kina i vidite kolegu iz razreda kako kupuje karte za film u kojem glumite, radije biste da se ne sretnete tako", ispričala je.

Priznala je ipak da se sa svojom filmskom ljubavi, Vladimirom Petrovićem koji je igrao Žikinog unuka Bobu, ne čuje i da ne zna čime se on danas bavi.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.