VIDEO Morgan Freeman i Tyrion iz Igre prijestolja repaju jedan protiv drugog, tko je pobijedio?

Screenshot: Youtube

PETER DINKLAGE, publici najpoznatiji po ulozi Tyriona Lannistera u seriji Igra prijestolja, sukobit će se s legendarnim Morganom Freemanom u reklami koja će biti emitirana na ovogodišnjem Super Bowlu.

Na početku reklame Peter stoji ispred kamina u velikoj dvorani koja podsjeća na scenografiju Igre prijestolja držeći u ruci vrećicu grickalica Doritos Blaze. Nakon što pojede jedan burito, počinje lip syncati veliki hit Chrisa Browna "Look At Me Now". Dok Peter hoda i "repa", prostorija oko njega plamti, a reper Busta Rhymes pjeva pozadinske vokale glumeći živi portret.

Scena se prekida kadrom zaleđene prostorije u kojem Morgan Freeman stoji s bocom napitka Mountain Dew Ice. Kad otpije iz boce, Freeman počinje s "repanjem" pjesme "Get Ur Freak On" Missy Elliot. Missy se također pojavljuje u reklami pjevajući njegove pozadinske vokale u formi žive skulpture od leda.

VIDEO Ross iz Prijatelja reklamira bombone, biste li ga uopće prepoznali?

Na kraju videa glumci stoje suočeni, a Freeman zaleđenim dahom gasi plamen koji gori na ramenu Petera Dinklagea. Dinklage ga ponovo pali jednim pokretom glave.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.