VIDEO Najzgodniji natjecatelj X Factora Adria uhvaćen u Veneciji s lijepom manekenkom

Foto: Press

MLADI makedonski pjevač David Temelkov i manekenka Sara Spinčić proteklih su dana zatečeni u vrućim zagrljajima na ulicama Venecije. Nježnosti i zaljubljeni pogledi bili su vidljivi svim posjetiteljima poznatog Trga svetog Marka ili venecijanskih kanala, a mladom paru pogledi brojnih turista i stanovnika nisu ni najmanje smetali. Strasti između Davida i Sare planule su na snimanju videospota za njegovu novu pjesmu "Ljubavi".

Sve to dio je glazbene priče osmišljene za tu skladbu koja dolazi iz radionice višestruko nagrađivanog autora Miroslava Rusa koji ovim projektom stavlja svoj prepoznatljivi rukopis i pečat na cjelokupnu regionalnu glazbenu scenu.

"Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Radi se o mladom dečku koji je došao iz Makedonije i postao naš sugrađanin u Zagrebu, što mi je jako drago jer riječ je o izuzetnom talentu koji me na neki način vratio u kompozitorske vode. Pjesma najavljuje, mogu skromno reći, jedan pravi album koji smo spremili. David je izuzetno talentiran, glazbeno obrazovan, nosi temperament i način pjevanja koji njeguju pjevači s tog područja, a koji po mnogo čemu nadilaze okvire u koje smo jako često zatvoreni, možda malo i previše", rekao je Rus.

"Očekujem da će on vrlo brzo privući pažnju i da će talentom i s ovim s čime smo se mi trudili, naša mala ekipa, među kojima bi istaknuo Mihaela Bluma, izuzetnog, novog mladog producenta, novu snagu naše kuće, i naš jedan standard, evergreen, Zvonimira Domazeta. S takvom ekipom bio mi je gušt raditi i mislim da smo postigli zanimljiv rezultat s kojim sam jako zadovoljan, a plod toga je i moja trenutačna suradnja i sa Zdravkom Čolićem i Crvenom jabukom. A vjerojatno najveće iznenađenje, jer radi se o nečemu što nitko nije očekivao, moj je prvi bend, ITD bend za koji završavam cijeli album. Ovi mladi dečki David i Mihael su me reanimirali tako da postajem ponovno autorski prisutan. Očekujem puno, a najbolje je da poslušate pjesmu koju smo naslovili s 'Ljubavi'", zaključio je.

Ovom pjesmom nastavljena je uspješna suradnja koja je započela posljednjim Davidovim singlom "Ljubav na daljinu".

"Velika čast i zadovoljstvo je raditi s čovjekom poput Miroslava Rusa. Skladba je bila neočekivano iznenađenje koje je Rus podijelio sa mnom preko telefona, za vrijeme mog boravka u Makedoniji. U cijelu priču, kao i u pjesmu, zaljubio sam se iz prve, a tekst sam zapamtio kroz jedno slušanje. Stvarajući je puno smo razmišljali kako bi to trebalo zvučati. Prijedlog za snimanje spota u Veneciji dao je Rus, a ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan video snimljen u predivnom gradu. Potrudili smo se dati vam najbolje od sebe, a na vama je da prosudite jesmo li uspjeli u tome", rekao je David. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.