VIDEO Napali ženu poznatog nogometaša: "Izgledaš kao kostur, počni jesti i obuci se"

Foto: Instagram

SUPRUGA bivšeg nogometaša Premier lige Pavela Pogrebnyaka, 29-godišnja Ruskinja Maria Pogrebnyak-Shatalova proslavila se sudjelovanjem u FOX-ovom realty showu "Upoznajte Ruse", a dosad je na Instagramu prikupila 320.000 obožavatelja koji vjerno prate njene objave. Iako većina njih hvali njene objave, postoje oni koji tvrde da je plavokosa Ruskinja "premršava, žgoljava i anoreksična".

Njen suprug Pavel igrao je za engleske klubove Reading i Fulham, a potom se vratio 2015. godine u Rusiju i zaigrao za moskovski Dinamo. Dok on natjeruje loptu po terenu, njegova se supruga naslikava pored bazena, prikazujući istodobno svoje istrenirano tijelo i luksuzni životni stil. U posljednje vrijeme fanovi sve češće komentiraju njenu "kostursku figuru", piše Daily Mail.

"Maria toliko si smršavila da više nisi lijepa", "Izgledaš kao kostur" i "Imaš lijep osmijeh i lice, ali puno si ljepša kad se obučeš", samo su neki od komentara koje joj ostavljaju".

Maria, koja je majka troje djece, s druge strane tvrdi da je zadovoljna svojim izgledom te da ne razumije zašto ljudi kritiziraju kako izgleda, a posebno je ljute oni koji tvrde da je anoreksična. Optužila ih je da su bezobrazni te ima poručila da se neće upuštati u komentiranje njihovih "glupih opaski".

"Moj muž voli moj izgled. Ne izgladnjujem se, jedem normalno. Živim aktivan život i uvijek sam u pokretu, tako da trošim mnogo kalorija. Sa sobom nosim hranu kad idem do grada i imam ispunjen raspored. Volim piletinu, rajčice, krastavce u mrkve. I pijem mnogo vode. Pročitala sam da sam loš uzor tinejdžericama, no ja živim zdravo, jedino što ne pijem zašećerene napitke i ne jedem fast food, jer nisu dobri za nas", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.