Video: Natali Dizdar uz puno dobre volje i malo pelina snimila novi spot

NATALI DIZDAR snimila je videospot za pjesmu "Ne pitaj". To je četvrti singl s njezinog posljednjeg albuma "Pronađi put", a ako je suditi prema već objavljenim pjesmama - "Naučila sam trik", "Stop" te "Stranac", sa spomenutog albuma, pjesma "Ne daj" bi mogla ostvariti veliki uspjeh kod hrvatske publike kao i prethodni singlovi.

"Ovo je najbrži spot koji sam ikad snimila"

"Spot nema nikakve priče - to je Natali. Bilo mi je najbitnije da je napravimo onakvu kakvu ju još dosad nisu napravili. Potrudili smo se da sve zajedno bude u nekakvom fashion looku i mislim da smo u jednom kratkom danu uspjeli napraviti tri dobra stajlinga", izjavio je redatelj spota - Radislav Jovanov Gonzo.

Iako još uvijek nije vidjela kako videospot u konačnici izgleda, Natali je zadovoljna cjelokupnom pričom te priznaje da je za snimanje bilo dovoljno puno dobre volje, malo pelinkovca i dobre spize. "Ovo je najbrži spot koji sam ikad snimila", dodaje 25-godišnja pjevačica.

Autor pjesme "Ne pitaj" je Dino Šaran, glazbenu produkciju potpisuje Coco Mosquito, redatelj Gonzo i producentski Studio dim. Za Natalin besprijekoran izgled zaslužna je Gordana Bosak koja je radila stajling, vizažist Saša Joković te frizerski studio Glamour. Singl će se na radio i televizijskim postajama početi vrtjeti za nekoliko dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.