Video - Natpisi na majicama maturanata: "Punimo oralno" i "Jaca, kaj kažeš na ovo dupe"

NORIJADA je najčešće događaj od kojeg strepi svaki građanin, a veseli mu se svaki maturant. Iako tek svršeni srednjoškolci najčešće šokiraju bacanjem brašna na prolaznike i bacanjem naglavačke u gradske fontane, najintrigantniji su njihovi natpisi na majicama koji su iz godine u godinu sve maštovitiji.

"Htjeli smo spavati, što više markirati, rasku tetovirati"

"Mi smo svoje svršili", poručili su bivši učenici jedne zagrebačke srednje škole dok su nedaleko od njih, u povorci hodali i oni koji su odavno "svoje svršili". "Mi nismo maturanti, samo se krpamo", pisalo je na njihovim majicama. Neki od njih žele svojim natpisima pokazati kako su izgledale te tri ili četiri godine srednje škole. "Htjeli smo spavati, što više markirati, rasku tetovirati", napisali su na crvenim majicama maštoviti maturanti dok su oni u Zadru pokazali i da su svjesni onoga što ih čeka. "4 godine u ruglu grada, sutra idemo na burzu rada", stajalo je na majicama veselih Zadrana dok su se vozili u kolicima po rivi i bacali u more.

"Nemam para za majicu, ali imam kuću na Floridi"

Svakako najmaštovitije bile su poruke vezane uz famoznu "guzu" koja je u turističkom spotu trebala predstavljati ljepote Hrvatske, da ju Jaca nije zabranila. "Sad turizmu prestaju muke, Jaca, kaj kažeš na ovo dupe", glasio je natpis na plavim majicama zagrebačkih maturanata koji su na leđima nacrtali i strelicu, uperenu prema dolje, da ne bi bilo zabune na što se "ovo dupe" odnosi. Maštoviti, ali i drski bili su maturanti jedne zagrebačke srednje škole koji su na crnim majicama napisali: "Razrednice, vaše je tijelo skladište pimpeka". Odmah do jednog takvog natpisa bio je i jedan od rijetkih maturanata bez majice koji je na leđima pojasnio zašto je polugol. "Nemam para za majicu, ali imam kuću na Floridi", ispisano mu je urednim rukopisom na golim leđima. Zubotehničari su pokazali da se znaju šaliti na svoj račun. "Punimo oralno" i "Oralno je moralno", stajalo je na njihovim majicama tamnocrvene boje.

"Markiramo sve, ali norijadu ne"

"Nismo stigli smisliti natpis, pisali smo ispravak", napisali su "nemaštoviti" maturanti, dok su budući fizioterapeuti poručili: "Do sada ste vi masirali nas, a sad ćemo mi vas". No, najbolji zaključak ovogodišnje norijade dao je, sada već bivši, srednjoškolac koji je uočen s natpisom: "Markiramo sve, ali norijadu ne".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.