VIDEO "Gdje je čovjek iz Jajca?": Prisjetili smo se najluđih javljanja Ranka Stojanca

Screenshot: HRT

RANKO STOJANAC, reporter N1 televizije, objavio je da odlazi s te televizije, a mi smo se tim povodom odlučili prisjetiti najluđih javljanja tog "čudesnog reportera", kako su ga nekad zvali.

>>Nova avantura HRT-ovog "čudesnog reportera": U Dražicama na kavi s Kolindinom rođakinjom

Nova godina i čovjek iz Jajca

Mnogi od vas tražili su javljanje našeg reportera iz Rijeke Ranka Stojanca u novogodišnjoj noći. Evo ga, uživajte :)

Objavljuje HRT Vijesti u Petak, 2. siječnja 2015.

U novogodišnjoj noći s 2014. na 2015. godinu, Stojanac, tad reporter HRT-a, javljao se s riječkog Korza. 

"Normalno da sam se izgubio, puno je ljudi", započeo je u prilogu. Nakon toga ga se jedno vrijeme uopće nije moglo vidjeti u kadru, no moglo se čuti kako objašnjava razlog zbog kojeg je na glavu stavio kacigu. 

"A ja sam stavio ovu kacigu iz jednog vrlo ozbiljnog razloga. Naime, prije nekoliko godina naša ekipa je stradala od petarde koja je bačena na onaj gore, naš legendaran balkon", kazao je i pritom greškom nadodao još jedan razlog zbog kojeg "nosi petardu" pritom misleći na kacigu. Zatim je spomenuo svoju suprugu i "babu koja je poklonila zemljišta crkvi".

Onda je potražio čovjeka iz Jajca i pitao ga je li do Rijeke putovao "pet-šest dana".

Kolinda i štipanje tuđih žena

Stojanac objasnio zašto predsjednica nije došla na riječki karneval! Detalji objašnjenja aspekta sigurnosti na ---> bit.ly/1XceGIz

Objavljuje HRT Vijesti u Nedjelja, 7. veljače 2016.

2016. godine javio se s riječke karnevalske povorke, koja je privukla više od 10.000 ljudi, a reporter je odlučio prokomentirati onu jednu osobu koja nije došla - tadašnju predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

"Bila je najavljena i predsjednica, mnogi su je očekivali, pa ovo je njezin kraj. Mnogi Grobničani su na karnevalu, no ovo je možda i preozbiljna manifestacija za nju. Naime, s aspekta sigurnosti, znate ljudi se ponapiju pa štipaju tuđe žene, govore gluposti. Ali dobro, to je sve ustvari benigno, najopasniji su oni koji su maskirani cijele godine. Ovi ovdje će se otrijezniti, spustiti na zemlju i sutra je novi dan", rekao je Stojanac.

Obersnel i lignje

[VIDEO] Neprimjereno ponašanje riječkog gradonačelnika Vojko Obersnel prema novinaru HRT-a Ranku Stojancu: Zabijte si mikrofon u.... A na koje je pitanje gradonačelniku bio kratak fitilj doznajte na bit.ly/1Lazmxz

Objavljuje HRT Vijesti u Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

2015. godine je naljutio tadašnjeg gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela pitanjem o lignjama. "Stvarno nema smisla da ne probate lignje", rekao mu je novinar, na što je Obersnel odgovorio kako "nije važno hoće li probati lignje", ali da kada Stojanac postavlja pitanja "uvijek može očekivati neko glupo pitanje, pa tako i ovog puta".

Uznemireni Obersnel potom se naljutio na Stojanca i kazao mu da "stavi mikrofon u guzicu".

Titov most

Bura, bura, e pa šta je...

216 km/h - toliki je bio najjači udar bure jučer na Krčkome mostu. Unatoč prometnoj blokadi naša je (možda neustrašiva, a možda i pomalo luda) ekipa sinoć u sitnim satima ipak stigla do mosta. Kako izgleda kada udara 120 na sat? Pogledajte! Novinar: Ranko Stojanac Snimatelj: Velimir Stamatović

Objavljuje HRT centar Rijeka u Srijeda, 18. siječnja 2017.

2017. godine je izvještavao s Krčkog mosta dok je udarala orkanska bura. "Hajde da i mi na Kvarneru nekad budemo prvi, a ovdje na Krčkom mostu danas je pao rekord, 215, a kažu i 216 kilometara na sat, ne autom, vez zrakom, burom", započeo je prilog. Nakon opisivanja bure i mosta, Stojanac je ispalio: "Nekad se zvao Titov most, ali nisam više siguran u ništa, pa tako ni u to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.