VIDEO Oprala nas nostalgija: Evo kako su ljudi reagirali na pojmove iz prošlosti

Foto: Index

Sadržaj nastao u suradnji s: Poli

Što je starije: sljemenski toranj ili maskota Zagi? Turbo limač show ili emisija Hugo? Na prvi pogled, sasvim jednostavna pitanja, ali odgovori su često puni iznenađenja i nostalgije.

Upravo zato odlučili smo testirati prolaznike po Zagrebu i izazvati ih da procijene povijesne trenutke i proizvode koji su obilježili razne generacije.

Naš tim videonovinara pripremio je zabavni izazov. Prolaznici su morali odabrati stariji od dva ponuđena pojma. 

Osim što smo pokrenuli lavinu sjećanja, pogledajte što smo još saznali u videu:

Nakon što su otkriveni točni odgovori, razgovarali smo s prolaznicima o njihovim uspomenama. Prisjetili su se Univerzijade, kluba Saloon i plesnjaka do jutra, prvih posjeta kinima i onih posebnih trenutaka iz djetinjstva. Naravno, nezaobilazna tema bila je i Poli salama.

“Moja kći ju je jela za doručak, a sad ima 40 godina!” prisjetila se jedna prolaznica te zaključila kako je Poli salama dugi niz godina u njezinom životu.

“Tko je nije imao, od drugog je žicao pola sendviča”, nadodala je druga.

“Svi smo fanovi Poli salame, svi će to priznati prije ili kasnije”, potvrdio je usputno mladi prolaznik.

Poli salama ove godine slavi 50. rođendan. Od 1974. godine do danas, postala je neizostavan dio obiteljskih okupljanja, izleta i svakodnevnih obroka. Danas dolazi u obliku čak 25 različitih proizvoda, od nareska do hrenovki. 

I dok su se prolaznici prisjećali tih trenutaka, shvatili su da i 50 godina kasnije Poli nastavlja biti dio svakodnevnih priča prolaznika.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Poli u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.