VIDEO Orgije, droga i prostitucija: Pogledajte što se događa u europskoj Sodomi i Gomori (18+)

Foto: Twitter/YouTube

MAGALUF je odmaralište na Mallorci koje je posebno popularno među mladim Britancima. No, tamo često dolaze i mladi Rusi, Nijemci te Skandinavci željni ludog provoda i razuzdane zabave.

Lokalno stanovništvo se često žali da im Magaluf uništava ugled jer je već godinama poznat po divljem ponašanju turista koji goli šetaju ulicama, a nerijetko se i poseksaju usred bijela dana na plaži. Nije potrebno posebno naglašavati da su ulice Magalufa noću pune drogiranih i pijanih turista koji nerijetko prespavaju izvan apartmana, a sutra samo nastave s tulumarenjem. 

Suveniri koji se mogu pronaći u Magalufu ne prikazuju obrise plaža, već nose natpise "Volim drolje" ili "Volim oralni seks", a prostitutke se mogu vidjeti na svakom koraku.

Odmaralište je postalo posebno zanimljivo javnosti nakon što se na internetu pojavila snimka mlade Britanke koja je seksualno zadovoljavala čak 20 muškaraca u zamjenu za besplatno piće. Britanski mediji su bili zgroženi pričom, a Magaluf je nakon toga postao veoma ozloglašen među starijim Britancima, no još popularniji među onim mlađima. 

Britanski Daily Mail je napravio reportažu o Magalufu u kojoj su prikazali kako izgledaju ulice tog odmarališta noću. Polugole djevojke u gaćicama, mnoštvo pijanih turista onesviješteno na ulici, vozila hitne pomoći te policijske patrole svakodnevica su ove europske Sodome i Gomore, kako je često nazivaju. 

Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u videu i na fotografijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.