VIDEO Ove talente su otkrili još u školi, jedan je najčešći

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Konzum

KAD ste zadnji put otkrili neki talent? Možda možete skočiti uvis više nego drugi ili svirate pet instrumenata... Svi ih imamo, no ponekad ne izlaze tako lako i treba ih malo pogurati ne bi li se otkrili.

Škola je često jedno od prvih mjesta na kojima se rađa ljubav prema određenim vještinama i mnogi talenti otkriveni su upravo u školskim klupama. Stoga djecu treba podržati u svim interesima. Tko zna, neka od njih možda uskoro nastupe na Olimpijskim igrama!

S tim na umu prošetali smo i pitali prolaznike koje su talente otkrili u školi te sve to snimili. Pogledajte u nastavku što su nam rekli.

Glazba, crtanje, prirodne znanosti… Interesi naših sugovornika su zbilja raznoliki. Pri razvijanju svojih talenata imali su podršku u školi. Zbog toga je Konzum pokrenuo inicijativu Mali veliki talenti 2, kako bi podržao škole diljem Hrvatske i pomogao djeci da razviju svoje talente. 

Kampanja obuhvaća gotovo 2600 škola, a prikupljeni kuponi omogućit će školama nabavu opreme iz različitih područja, poput sporta, umjetnosti, znanosti i IT-ja. Svaki kupac Konzuma za potrošenih 10 eura dobiva jedan kupon koji može donirati školi po svom izboru. 

Škole s prikupljenim kuponima biraju nagrade iz posebnog kataloga koji uključuje 80 artikala, od sportske opreme do multimedijalnih uređaja.

Kupci sudjelovanjem u kampanji direktno doprinose školama, koje sakupljene kupone mijenjaju za opremu koja će poboljšati školske aktivnosti i omogućiti djeci da istraže i razviju svoje talente. 

Više informacija o kampanji pronađite na Konzumovoj stranici o Malim velikim talentima.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Konzum u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.