Video: Preseksi Rosie Huntington svojim bujnim usnama osvaja svijet

PRELIJEPA i mlada manekenka Rosie Huntington-Whiteley pojavila se na otvorenju Academy Summer Exhibition 2009 pri londonskom Royal Academy of Arts i tako podsjetila što je ženstvenost i ljepota. Iako su joj predviđali propast karijere zbog paparazzo fotografije na kojoj u rukama drži nešto neodoljivo nalik priboru za konzumiranje droga, Rosie se ipak nije srozala već svakim danom samo niže nove uspjehe.


22-godišnja Rosie i dalje je zaštitno lice brenda Burberry, pojavljivala se na brojnim naslovnicama Voguea i ostalih ženskih i modnih časopisa. Rođena je u engleskom Devonu i najstarija je od troje djece. Prije tri godine, kad joj je bilo 19 godina, preselila se u New York i započela manekensku karijeru. trenutačno joj je adresa u Londonu gdje snima brojne kampanje za poznate svjetske brendove. Do prije dvije godine  svjetska javnost ju je pratila zbog ljubavne veze s Tyroneom Woodom, najmlađim sinom proslavljenog gitarista Ronnijea Wooda. nakon  prekida više s nikim nije bila povezivana.

Nasljednica Agyness Deyn?!

Plavih očiju i smeđe kose, Rosie broji mršavi konfekcijski boj 34 i to na visinu od 175 centimetara. U modnom svijetu se Rosie naziva nasljednicom otkačene Agyness Deyn, samo nije jasno po čemu. Em nije ekscentrična koliko Agyness, em se ne oblači otkačeno poput nje, em nije "dečkasta". No, agenti joj predviđaju dugu uspješnu manekensku karijeru.

L.V.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.