Video - Rene Bitorajac u ulozi "Vidovitog Milana" i kreštavih voditeljica iritantnog kviza

NOVE reklame za nagradnu igru poznatog proizvođača sladoleda Ledo koje su inspirirane urnebesno smiješnim "Vidovitim Milanom" te poprilično iritantnim kvizom "Kunolovac", oduševile su gledatelje. Naime, ako već niste vidjeli na malim ekranima riječ je o glumcu Reneu Bitorajcu koji se za potrebe snimanja prerušio i potpuno uživio u ulogu voditeljice i poznatog tarot majstora.

"Požurite se, pitanje je vrlo jednostavno. Zašto me ne zovete, naljutit ću se!"
U jednoj od dvije reklame "Samo liži, milja ti se bliži" Rene je odjeven kao žensko te kreštavim glasom nagovara gledatelje da nazovu ako imaju točan odgovor na njegovo nagradno pitanje. "Idemo, zovite nas na naše brojeve telefona koje vidite na vašim malim ekranima. Požurite se, pitanje je vrlo jednostavno. Zašto me ne zovete, naljutit ću se", izgovarao je našminkani Rene s perikom na glavi.


U drugoj reklami, baš poput "Vidovitog Milana" davao je odgovor na pitanje zabrinutog pozivatelja. "Srest ćete muškarca.. U Dubravi kraj Ledo škrinje. On će lizati Snjeguljicu, sladoled na štapiću, a vi ližete četiri Kinga. Uzimate svoja četiri štapića i njegov jedan i šaljete na Ledo adresu i osvajate milijun kuna", rekao je "vidoviti Rene".

"Jako sam zadovoljan, pogotovo kada čujem da se o njima toliko priča", rekao nam je Rene kada smo ga upitali kako se njemu sviđaju reklame. "Joj, to su već emocije. Uvrijedit ću Milana i reći ću da mi je 'Ledolovka' za nijansicu fornija", priznao nam je Bitorajac koji je zajedno s redateljem Tomislavov Rukavinom sudjelovao u maštovitoj reklami. "Mi smo tim koji radi zajedno od A do Ž. Puno je toga i moje i njegovo, ali ipak je na kraju to naše zajedničko", otkrio nam je za kraj.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.