VIDEO Renovirali kuhinju pa ostali u čudu kad su vidjeli što je ispod pločica

Screenshot: TikTok

BRITANSKE tiktokere Emmu Harrison i Rhysa Stainera dočekalo je veliko iznenađenje kad su se uselili u svoj novi dom u Malvern Hillsu. Dok su renovirali kuhinju, ispod poda otkrili su bunar star 126 godina i dubok više od 6 metara, a svoje otkriće podijelili su s pratiteljima u viralnom videu koji je pregledan 8.2 milijuna puta. 

@victoriahouseinthehills Investigating the well under our kitchen floor 💧 #renovation #victorianhome #victorianrenovation #victorianrenovationuk #DIY #hiddengem #quirkyhouse #welltok #waterwell ♬ A Day in My Life - Soft boy

Par je prvo otvorio poklopac bunara i izmjerio dubinu pomoću konca i šalice, a zatim su s pratiteljima podijelili kako planiraju obnoviti bunar i postaviti stakleni poklopac. 

Inače, kuća je izgrađena 1897. godine, a novi vlasnici pretpostavljaju da je bunar izgrađen u isto vrijeme kao izvor vode za domaćinstvo, no prethodni vlasnici odlučili su ga zatvoriti. Bunar je i dalje funkcionalan te je u zimskim i jesenskim mjesecima pun, no tijekom ljeta vodostaj se spusti.  

@victoriahouseinthehills Replying to @Karma Replying to @Karma Overdue well update! 💧 #renovation #renouk #amazingfinds #historical #discovery #weirdfinds #periodproperty #renovationproject #renovatingourhome ♬ original sound - Victoria House

"Obožavamo nekretnine iz tog razdoblja, a ovo je bilo predivno otkriće", ispričala je Emma te dodala da će bunar biti zanimljiv dodatak njihovoj kuhinji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.