VIDEO S građanima Zagreba zaigrali smo "Nikad nisam". Otkrili su nam škakljive tajne

"NIKAD NISAM" jedna je od najpopularnijih svjetskih igara za početak razgovora. Lako ju je igrati i uvijek rezultira smijehom. To je čini izvrsnim načinom za probijanje leda na bilo kojem društvenom okupljanju ili susretu. Zaputili smo se zato na Trg bana Josipa Jelačića i upitali građane Zagreba razna pitanja. Nismo ih štedjeli. 

Tako je prvo pitanje koje je probilo led bilo jesu li građani ikad imali crush na bolje polovice svojih prijatelja, odnosno jesu li ikad bili zaljubljeni u njih.

Ako je odgovor pozitivan, zadatak je bio jednostavan. Građani grabe Lino ladu Gold Creamy i sočnu žličicu s punjenjem stavljaju u usta.

"Nikad nisam poslala poruku bivšem ili bivšoj" bila je druga tvrdnja koju su trebali potvrditi ili poreći. Neki su odgovorno tvrdili da to nisu učinili, a drugi su ipak bili malo otvoreniji i priznali da su se našli u takvim situacijama. Jedan mladić priznao je i da je imao više simpatija prema profesoricama, a jedna se djevojka dobro nasmijala potvrdivši da će pojesti cijelu Lino ladu s obzirom na to da ima potvrdne odgovore na sva vrlo škakljiva pitanja.

Legenda kaže da porijeklo igre "Nikad nisam" datira još iz 17. stoljeća. No mnogo je vjerojatnije da je ova igra, koja je još poznata i pod engleskim nazivom "Never Have I Ever", nastala kroz kolektivnu kreativnost i spontanost.

Dakle, točna priča o podrijetlu ostaje nedokučiva, ali nagađa se da se igra "Nikad nisam" razvila tijekom vremena. Dok su se ljudi okupljali kako bi se družili, tražili su načine da probiju led, razmjenjuju priče i uživaju u zabavi otkrivanja zajedničkih karakteristika sudjelujući u razigranom natjecanju.

Kroz zabave i ležerna druženja ova je igra postupno poprimila svoj sadašnji oblik nadilazeći generacije i geografske lokacije.

Sadržaj donose Index i Lino Lada u skladu s najvišim profesionalnim standardima.