VIDEO S novom generacijom lutaka za seks moći ćete razgovarati i ostvariti emotivnu vezu

Screenshot: Youtube

LUTKE za napuhavanje u današnje vrijeme su daleko realističnije nego u svojim počecima, a tvrtka "Abyss Creations" je otišla korak dalje i odlučila im podariti i osobnost.

Već 1996. godine kompanija je počela proizvoditi nevjerojatno realistične silikonske lutke "RealDoll" koje su tržištu ponudili po cijeni od 48 000 kuna, a sad pripremaju novitet u vidu računalnog programa pomoću kojeg će naredna generacija lutaka s korisnicima moći uspostaviti i emotivnu povezanost.

VIDEO Maštate o seksu s Angelinom Jolie? Stižu seks roboti s likom vaših omiljenih ljepotica

"Postoje filmovi o onom što mi pokušavamo ostvariti", rekao je Matt McMullen, direktor Abyss Creationsa za New York Post.

U filmu "Lars ima djevojku" Ryan Gosling u ulozi usamljenog Larsa ulazi u vezu s lutkom na napuhavanje, a u filmu "Ona" Joaquin Phoenix se zaljubi u glas svoje virtualne pomoćnice.

"Abyss Creations" do kraja godine namjerava u prodaju pustiti glavu s ugrađenom aplikacijom koja generira osobnost, a moći će se pričvrstiti na tijelo obične silikonske lutke. Cijena same glave je vrtoglavih 70 000 kuna.

VIDEO Japanske seks lutke su toliko realistične da ćete ih zamijeniti za stvarne žene (18+)

Lutke nove generacije će se moći micati i govoriti, a također će imati sposobnost učenja. Tako će moći zapamtiti važnije događaje iz života svog vlasnika i simulirati elemente prave veze.

Krajnji ishod kojem se tvrtka nada je lutka s kojom ćete moći razgovarati.

12 čudnih i uznemirujućih činjenica o seks lutkama

"Mnogi ljudi se fokusiraju na činjenicu da je to samo seksualno pomagalo", rekao je McMullen."Ovdje se radi o druženju. Trudimo se stvoriti alternativno rješenje za ljude koji se ne snalaze u međuljudskim odnosima." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.