VIDEO Seksi fitnes blogericu napadaju zbog zbilja groznog razloga: "Bolja si bila prije"

Foto: Instagram

FITNESS blogerica Courtney Black postala je online senzacija nakon što je potpuno promijenila svoj izgled, a iako danas mahom pobire komplimente, uvijek se nađu trolovi spremni pljuvati.

Courtney nikad nije skrivala da se borila s poremećajima u prehrani, koje je na kraju pobijedila. Kako bi pokazala kako je nekad izgledala, a kako izgleda danas kad je zdrava, objavila je video sa starim i novim fotkama.

Opisala je i što je sve radila kako bi ostala mršava.

"Svakog dana budila bih se u pet ujutro, išla u teretanu i vježbala sat vremena prije posla. Istrčala bih oko deset kilometara i radila trbušnjake i čučnjeve. U pauzi za ručak bih ponovno otišla u teretanu i sat vremena radila cardio vježbe. Preskočila bih večeru i pojela jabuku ili jogurt ako sam baš bila jako gladna. Iskreno, ne znam kako sam imala snage vježbati uz tako očajnu prehranu, a mislila sam da sam nedovoljno mršava", ispričala je.

A onda su se javili trolovi.

"Ovo je zbilja tužno, prije je izgledala bolje", napisalo joj je nekoliko ljudi.

Courtney je priznala da je boli kad joj to kažu.

"naravno da se nekad uzrujam zbog toga, no moj motiv je da pomognem drugima pa me online zlostavljači ne mogu zaustaviti", rekla je.

Dodala je da ju je ispočetka bilo strah početi jesti, no danas je zadovoljna sa svojim oblinama i misli da su jako atraktivne. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.