VIDEO Nemate ideju što pokloniti za Božić? Ovi savjeti možda pomognu

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Arena Centar 

U razdoblju prije Božića traži se savršen poklon. Što kupiti? Gdje poći? Kako odabrati dobar poklon? Ova se pitanja nametnu čak i kad poklone kupujemo bližnjima, a kako odabrati poklon kad ga  kupujemo osobi koju ne znamo baš dobro? 

Savjete kako postupiti u toj situaciji potražili smo u Arena Centru, mjestu gdje se može pronaći raznovrstan izbor poklona. Evo što su nam rekli nasumični prolaznici o tome što pokloniti za Božić kad ne poznaješ dobro osobu kojoj poklanjaš.

"Znam da to zvuči možda malo čudno, ali mirišljave sapune, možda?" rekla je jedna prolaznica. Bilo je i onih uvjerenih da se s domaćim gastronomskim specijalitetima ne može pogriješiti. 

"Domaće proizvode. Kulen, špek, slanina... Ako je vegetarijanac, žao mi je", rekao je jedan prolaznik. 

Bilo da se držite gastronomskih delicija ili ipak odaberete nešto za njegu tijela, važno je ne zaboraviti da je Božić vrijeme darivanja i da ne možete pogriješiti ako poklanjate od srca. 

Arena Centar pravo je mjesto za odabir poklona. Uz širok izbor raznovrsnih artikala, poput onih za njegu tijela, parfema ili nakita, pronaći ćete nešto za svakoga.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Arena Centar u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više