VIDEO Sve više ljudi koristi ovu glazbenu aplikaciju, provjerili smo zašto

Foto: Index Video

NAKON što je krajem ožujka TIDAL stigao u Hrvatsku, oduševljenje ovim glazbenim servisom ne prestaje. Ova globalna platforma za glazbu i zabavu okuplja vodeće svjetske umjetnike i pruža iskustvo vrhunskog zvuka i sadržaja. Osim odlične kvalitete zvuka, prednost glazbenog servisa TIDAL jest i preslušavanje omiljenih pjesama bez reklama. 

Odlučili smo provjeriti koje su još prednosti TIDAL-a te zašto je baš ovo toliko popularna glazbena aplikacija, o kojoj ovih dana pričaju baš svi. Zaključke pogledajte u videu.

U Hrvatskoj je TIDAL ekskluzivno dostupan u ponudi Telemacha

Telemach Hrvatska i TIDAL su svojim partnerstvom ljubiteljima glazbe osigurali neograničen pristup bogatom katalogu. Na raspolaganju je više od 70 milijuna pjesama svih glazbenih žanrova i preko 250 tisuća glazbenih videa, sve to bez reklama. Uz bogat katalog pjesama dostupni su i ekskluzivni sadržaji, poput posebnih izvedbi samo za korisnike TIDAL-a te "meet & greet" susreta s glazbenicima. Tu su i tisuće playlista koje su kreirali glazbenici i glazbeni urednici, backstage-snimke dokumentarnih filmova, intervjui, podcasti i videoserijali.

Foto: PR

TIDAL Premium dostupan je za aktivaciju svim postojećim i novim pretplatnicima po cijeni od 39 kuna, a korisnicima UNLIMITED i UNLIMITED PRO paketa za 0 kuna mjesečno.

Više detalja pogledajte ovdje

Sadržaj donosi Index u suradnji s Telemach Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.